"Aleksandar Janković na treningu Crvene zvezde"
"Aleksandar Janković na treningu Crvene zvezde"

Zvezdinoj deci ‘vozačka’ bitnija od Zvezde?!

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.01.13. | 19:24

Aleksandar Janković u intervjuu za Mondo otkrio kakve mu sve probleme pravi menadžerska agencija Vladimira Jugovića

 

Aleksandar Janković na treningu Crvene zvezdeNagomilani finansijski problemi toliko su oslabili poziciju Crvene zvezde da su i golobradi mladići počeli da beže iz Ljutice Bogdana. Ispovest trenera Aleksandra Jankovića u izjavi za portal Mondo na najsuroviji način otkriva koliko je ‘sveti grb’ izgubio na značaju kod mlađih generacija.
Ispao je ovih dana veliki problem sa Veljkom Simićem i Nemanjom Maksimovićem, momcima koji su 1995. godište i koji su bili predviđeni za put (na pripreme) u Antaliju, ali su pokazali veliko nepoštovanje prema klubu i poneli se neprofesionalno. Ne samo da neće putovati, nego sam tražio i dobio podršku UO da se protiv njih pokrene disciplinski postupak. Žao mi je, jer smatram da su izmanipulisani od strane drugih, a sve ovo im neće koristiti u karijerama”, počeo je Janković priču za Mondo, a potom pojasnio.

Izabrane vesti

Prvo, situaciju sa Simićem, jednim od trojice igrača kojima ne leto ističe ugovor.
Veljko je od prvog dana s nama, sproveo je sve testove, a onda se u petak nije pojavio na treningu, nije ni odgovarao na naše pozive, nije se nikome javio, da bismo u toku popodneva dobili neko nemušto objašnjenje da mu nije bilo dobro. Kasnije su stigli signali da se iza svega krije to što mu u junu ističe ugovor i pozvali smo njegovog oca i njega na hitan sastanak u subotu ujutru. Veljko se pojavio sam, bez oca, čiji je izostanak pokušala da opravda neka švajcarska menadžerska agencija ističući da je Veljkovom ocu potrebno 15 dana da razmisli šta je najbolje za njegovo dete. Na sastanak, na kojem smo bili sportski direktor Zoran Stojadinović, potpredsednik Nebojša Čović i ja došao je samo Veljko i uopšte nije delovao kao momak koji je željan da uspe u Crvenoj zvezdi, tačnije bio je vrlo hladan i ponašao se kao da uopšte nije svestan propusta koji je napravio. A, napravio je veliki disciplinski prekršaj, koji mu sigurno neće biti od koristi. Ja sam zbunjen da neko sa 17 godina uopšte ne pokazuje želju da se bori za svoje mesto pod Suncem".

Međutim, tu nisu prestali Jankovićevi problemi, pošto su komplikacije usledile i kada je Nemanja Maksimović pozvan da zauzme Simićevo mesto u avionu za Tursku.
U startu je bio oduševljen pozivom. U tom trenutku nalazio se u Bosni i rekao je da je spreman odmah da se spakuje i dođe. Ali, ovog jutra pozvao me je Nemanjin otac i rekao da je on upisao kurs za vožnju i da ne može sada da prekida to, tako da se neće odazvati pozivu za pripreme. Je l' treba da vam kažem da sam bio šokiran i ponašanjem i stavom? Ispostavilo se, verovatno slučajno, da i Maksimovića zastupa ista menadžerska agencija iz Švajcarske. Žao mi je što su tako mladi dozvolili da neko drugi stavi znak pitanja iznad njihovih karijera zbog ličnih interesa. Žao mi je, ali niko svojim prisustvom neće čašćavati Crvenu zvezdu", istakao je Janković u intervjuu za Mondo, koji navodi i da iza pomenute menadžerske agencije ne stoji niko drugi do Zvezdina legenda Vladimir Jugović?!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar JankovicFK Crvena zvezdaNemanja MaksimovićSrbijaSuperligaveljko simićVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara