""
""

Zvezdine šampionske ambicije biće ostvarene uz brend “Champion“!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.13. | 13:47

Svim navijačima crveno-belih biće ispunjena velika želja i uskoro će u prodaju biti puštene replike dresova, kojih do sada nije bilo

Košarkaški klub Crvena zvezda u novu sezonu ulazi sa novom opremom! Naime, kao što je već i bilo najavljeno, prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović i generalni direktor kompanije Sport Vision, Aleksandar Rašković potpisali su dvogodišnji ugovor o tehničkom sponzorstvu. Inače, Sport Vision je zvanični zastupnik brenda “Champion“ na prostoru bivše SFR Jugoslavije.

Potpisivanjem ovog ugovora navijačima Crvene zvezde će konačno biti ispunjena velika želja – u prodavnicama Sport Vision će konačno u prodaju biti puštene replike novih dresova i majica crveno-belih.

Izabrane vesti

Zvanična prezentacija dresova zakazana je za polovinu septembra, a Rašković je po potpisivanju ugovora rekao sledeće:
“Mi smo izuzetno zadovoljni potpisivanjem ovog veoma strategijski važnog sponzorstva sa Crvenom zvezdom, jednim od najvažnijih klubova u Srbiji, a nadamo se od ove sezone i u Evropi. Fascinantna istorija Zvezde vrlo je slična istoriji brenda Champion. Nastao je početkom 1919-e godine i vođen je uvek istom strašću, željom i posvećenošću u ostvarivanju ciljeva. Upravo su ovo bili ključni razlozi zbog kojih smo prepoznali Crvenu zvezdu kao nosioca brenda Champion“.

S druge strane, prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović je izrazio ogromno zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.
“Želim da izrazim zadovoljstvo i zahvalnost zbog odluke da Champion i Sport Vision budu uz košarkaški klub Crvena zvezda Telekom. Saradnja sa velikim i uspešnim organizacijama nam je dragocena i samo takve želimo da imamo u svojoj porodici. Sasvim je logično da se klubovi i kompanije koje imaju ambicije da budu najbolje, ne samo u svojoj zemlji, već i na širem području, prepoznaju i da sarađuju. Ubeđen sam da ćemo i mi i Champion od ove saradnje imati dobre i uspešne rezultate u budućnosti – bio je zadovoljan prvi čovek Crvene zvezde“, rekao je Čović.

On je potom istakao da će dizajn dresova raditi Italijani, ali uz američki način razmišljanja.
“Ono što nas povezuje sa Sport Vision je da i jedni i drugi imamo domaćinski pristup poslovanju i da na taj način zajednički gradimo naše kuće. Champion će izaći sa novim dizajnom dresova i kompletne opreme. Dizajn će raditi Italijani, a biće američki način razmišljanja. Još samo mi da počnemo da igramo na američki način. Ali, polako, nećemo da žurimo, Zvezda je svoje glavne problem prebrodila. Sada pred nama imamo period koji je dosta stabilan, mi ćemo probati da ne izneverimo očekivanja velikog broja naših navijača u Srbiji. Ja očekujem da ćemo polovinom septembra tu prezentaciju dresova dobro uraditi - Crvena zvezda sa svoje strane, Sport Vision sa svoje i da ćemo maksimalno poštovati ugovorene obaveze“, zaključio je Čović.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

Aleksandar RaškovićFK Crvena zvezdaJadranska ligaKK Crvena zvezdaNebojša ČovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara