""
""

Zvezdin direktor u Parizu, navijači na žeravici! Ko bi predstavljao pojačanje dostojno Lige šampiona? (ANKETA+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.16. | 18:31

Kanga, Bisesvar, Ruiz, Muriljo... Igrači koji bi uskoro mogli da zaduže crveno-belu opremu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otputovao je u Pariz, ali njegova pažnja neće biti fokusirana na Prvenstvo Evrope. Prvi operativac kluba sa Marakane pokušaće da u glavnom gradu Francuske „ulovi kapitalce“ dostojne evropskih ambicija i sna zvanog – Liga šampiona.

Mnogo toga je napisano u Zvezdinim pikovima u prethodnom periodu, Zvezdan Terzić je na okupljanju poručio da je klub blizu dogovora sa dvojicom inostranih fudbalera koji imaju zavidan rejting.

Izabrane vesti

Posle saznanja da je Terzić potegao put Pariza navijači Crvene zvezde ponašaju se kao da sedne na vreloj ringi. Nadaju se da bi u ekspresnom roku Zvezda mogla da obelodani da je posao sa nekim od projektovanih pojačanja sklopljen.

Zvezda, pre svega, traži kvalitet i kreaciju u centralnom delu manevra i na krilnim pozicijama... Uloga potencijalnog naslednika Marka Grujića namenjena je već mnogo puta pominjanom Geloru Kangi. Reprezentativac Gabona dugo na stolu ima ponudu Crvene zvezde. Srpski šampion mu nudi povoljnije uslove od Rostova, ekipe čiji je Kanga bio motor u prethodnoj sezoni. Nezvanično se može čuti da je Crvena zvezda Kangi spremila platu od 350.000 evra.

Kanga je igrač sa ozbiljnim evropskim pedigreom, a ista konstatacija važi za Džona Ruiza. Krilni fudbaler koji po vokaciji može da odigra i centralnog špica, bio je standardan u reprezentaciji Kostarike na Kopa Amerika.

Zvezdi ulazak u Ligu šampiona donosi ozbiljan novac, a može i vama!

Prethodnu sezonu proveo je u Dnjepru kao pozajmljeni fudbaler Lila. Od povratka u Francusku nema ništa, a nezavidna finansijska situacija u Dnjepru mogla bi Džona Ruiza da usmeri ka Marakani.

Pomenutom Ruizu bi kvalifikacije za Ligu šampiona peredstavljale ozbiljan izazov, što se ne može reći za Dijega Bisesvara. Holanđanin je imao ozbiljne finansijske uslove prethodnih godina u Kajzeriju. Nada se povratku u domovinu odakle je otišao kao nedorečen igrač, tačnije kao veliki talenat Fajenorda. Videćemo da li će Terzić imati diplomatskog keca u rukavu...

Haotična situacija oko Uga Vijeire, koji se još nije pojavio u Beogradu, naterala je čelnike Crvene zvezde da potraže i kvalitetno rešenje u špicu. Jedna od opcija je kolumbijski Anđeo golova Migel Muriljo. Njegova velika nama je što nikada nije igrao u Evropi, mada iza sebe ima odličnu epizodu u Penjarolu. Muriljo je član Deportivo Kalija, a nezvanično Crvena zvezda bi mogla da ga pozajmi za 200.000 dolara uz pravo preče kupovine. Isto tako, nezvanično se može čuti, da crveno-beli imaju još nekoliko opcija u napadu. I da je u igri jako ime.

 

Kako bilo navijačo očekuju da bar dvojica od četvorice nabrojanih uskoro zaduže Zvezdinu opremu.

Ko bi po vama predstavljao najveće pojačanje?

 


tagovi

SuperligaSrbijaMigel MuriljoGelor KangaEvropaDžon RuizDijego BisesvarFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara