""
""

Zvezdin direktor progovorio o Kangi, Fibelu, Petkoviću, Ruizu...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.12.16. | 09:33

„Baziraćemo se na domaće tržište“, poručio sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević

Crvena zvezda će se fokusirati na dovođenje igrača sa domaćeg tržišta, poručio je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević. Navijače najviše zanima ko bi mogao da zaduži opremu srpskog šampiona, mada na Marakani imaju i druge probleme.

Prethodnih dana najviše se pričalo o nezadovoljstvu Gelora Kange. Posle mesec dana oporavka u inostranstvu Gabonac se vratio u Beograd. I biće spreman za duel protiv Radničkog. „Kanga je u Beogradu, pod ugovorom sa Zvezdom i nema problema. Biće u konkurenciji ua utakmicu protiv Radničkog, bio bi i za gostovanje na Voždovcu da se nije igralo na veštačkoj travi. Nismo hteli da rizikujemo. Nije nezadovoljan, niti je kašnjenje novca dramatično. Sad je zdrav i fizički spreman, uz terpaije u inostranstvu je i trenirao“, rekao je Blažo Raosavljević za Sportski Žurnal.

Izabrane vesti

Moraju u Zvezdi da razmišljaju i na koji način da oslobode prostor u igračkom kadru. Možda je grubo reći da postoji lista za odstrel, ali sigurno na Marakani postoji spisak igrača kojima bi voleli da vide leđa.
„Interesuju se klubovi iz Rusije, ako dođe konkretna ponuda sigurno ćemo da razmotrimo. Sreća je da nismo plaćali obeštećenje. Dobar je momak, mnogo mi je krivo što je igrao u jednom periodu očekivanja. Deluje da je i sada uplašen da ne pogreši, činjenica je da igra bolje nego letos“.

Za Fibela postoji neizvesnost, dok je sigurno da Marakanu napušta Pablo Mouče.
„Neki od stranaca će da odu, pa će se otvoriti prostor. Angažovaćemo, najverovatnije, jednog iz te kategorije. Baziraćemo se, uglavnom, na domaće tržište. Mouče je korektan. Sam je došao da vidimo kako da rešimo situaciju, svestan je da se nije uklopio. I pored svega nema dileme da je ozbiljan igrač“.

Pohvalio je sportski direktor Zvezde Ruiza. Takođe, ostao je zakopčan kada su u pitanju potencijalna pojačanja. Mada se već zna da je Nemanja Milić novi fudbaler Crvene zvezde, dok je Aleksa Vukanović pred vratima.
„Kada se pogleda šta je sve napisano izgleda da ćemo da dovedemo 40 igrača. Znamo šta nam je potrebno. Očekujte odlaske i dolaske“.

Najveću tržišnu vrednost u Zvezdinom timu trenutno ima Mihailo Ristić.
„Postoji ozbiljno interesovanje za Plavšića, Petkovića, Ristića i Vijeiru“, završio je Raosavljević.

(Foto Star Sport)


tagovi

Tomas FibelSrbijaMarko PetkovićGelor KangaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara