""
""

Zvezdin Afrikanac promenio klub: Rozenborg pozajmio Avala Isaha

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.02.13. | 19:06

Nekadašnji prvotimac crveno-belih sa Marakane, napustio Norvešku u preselio se u Grčku

 

Izabrane vesti

I dok su poslednjeg dana prelaznog roka oči čitave Evrope bile uprte u dešavanja na engleskoj fudbalskoj pijaci, jedan bivši prvotimac Crvene zvezde je potpuno neopaženo promenio klub. Nekadašnji vezista Zvezde, Mohamed Aval Isah je posle godinu i po dana napustio Rozenborg i prešao u redove grčkog prvoligaša Verije gde će provesti isto toliko vremena.

Isahu očigledno nisu godili hladni predeli Norveške, ali ni konkurencija reprezentativaca Norveške, Selnesa i Svensona, kao i Amerikanca Diskeruda koji su ga istisnuli iz prve postave, pa je u poslednje vreme najčešće bio na klupi i nije dobijao minutažu.

Odlučio se povratak u toplije krajeve, odnosno na Balkan i to u grčku Veriju koja je pretposlednja na tabeli i očekuje je žestoka borba za opstanak. Isah je u Veriju došao na jednoipogodišnju pozajmicu, saopštio je njegov menadžer, Paskalis Tonturis.
"Ovo je najbolje rešenje za obe strane, jer je Isah igrač koji treba negde da igra, a u poslednje vreme se nije uklapao treneru u planove. Pozajmili smo ga do leta 2014. godine i nadamo se da će on dobrim igrama opravdati očekivanja i da ćemo uskoro postići i dogovor o definitivnoj prodaji", rekao sportski direktor Rozenborga, Erik Hoftun.

Isah će nositi dres sa brojem 33, a pored njega, Verija je dovela i nekadašnjeg vezistu Deportiva i reprezentacije Argentine, Alda Dušera


tagovi

Antonio Klaverija MajolEvropaGrčkameđunarodni fudbalMohamed Aval IsahNorveškaRozenborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara