""
""

Zvezdi ulazak u Ligu šampiona donosi ozbiljan novac, a može i vama!

Vreme čitanja: 4min | ned. 19.06.16. | 07:59

Samo u MOZZARTU: kvota da će crveno-beli igrati grupnu fazu LŠ je 6,50, a Lige Evrope - 2,90

Još od decembra, kada je usled ogromne bodovne razlike u odnosu na rivale bilo jasno da se šampionski pehar vraća na Marakanu, glavna tema među navijačima crveno-belih jesu kvalifikacije za Ligu šampiona. Jedni su mišljenja da će Zvezdu konačno pogledati sreća na žrebu i da može da se nada istorijskom ulasku u grupnu fazu, dok drugi, poučeni prošlogodišnjim iskustvom, sumnjičavo vrte glavom, govoreći da bi plasman u grupnu fazu Lige Evrope bio premija.

Izabrane vesti

Evo vam šanse da sve što ste tvrdili u razgovorima po kafanama, kafićima, u raspravama na interenet portalima i društvenim mrežama... pretočite u konkretan tip i zaradite ako ste ubeđeni da ste u pravu!

Kladionica MOZZART daje jedinstvenu ponudu za fazu eliminacije Crvene zvezde ove sezone u Evropi. Ono što ljude svakako najviše zanima, to je kvota za plasman u grupe Lige šampiona, a ona iznosi 6,50. Dakle, ako verujete u crveno-bele i, na primer, uložite 1.000 dinara na ovaj tip, vaša čista zarada iznosiće 5.500.

Kompletnu ponudu ovog specijala možete pogledati na sajtu mozzartbet.com kada na izborniku takmičenja izaberete opiciju "Plasman srpskih klubova u Evropi"

Pogledajte listu potencijalnih rivala šampiona Srbije u Ligi šampiona

Inače, žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za LŠ obaviće se u ponedeljak u 12.00 u Nionu. Zvezda u evroavanturu kreće od druge runde, što znači da će prvi put na teren 12. ili 13. jula. Kvota da će ih neko od objektivno slabijih rivala šokirati već na startu iznosi 10,00.

Pogledajte kvote da fazu eliminacije Vojvodine i Čukaričkog u Evropi

Treće kolo igra se 26/27. jula i 2/3. avgusta, a u toj rundi Beograđani već nisu nosioci i očekuju ih ozbiljniji rivali. Ukoliko ispadnu u toj fazi, automatski se prebacuju u plej-of za Ligu Evrope, a kvota da će tada biti eliminisani je 2,35.

Do grupne faze Lige Evrope Zvezda može na dva načina: da ispadne u 3. kolu kvalifikacija za LŠ i potom slavi u dvomeču u plej-ofu za LE, ili da prođe 3. kolo i ispadne u plej-ofu za LŠ. Kvota da će se to dogoditi i da će crveno-beli prvi put posle mnogo godina igrati grupnu fazu u Evropi iznosi 2,90.

Evo kakve su kvote na Partizan

Još od 1992. godine, poslednje pred rat i sankcije, od čega se srpski fudbal još nije oporavio, Zvezda nikada nije prezimila u Evropi, pa je razmišljanje o tome da šampion Srbije može da napravi nešto na proleće u evropskim takmičenjima čista egzotika. A takve su i kvote. Kvota da će igrati i proći grupnu fazu LE  je 40, a da će igrati i proći grupnu fazu LŠ 125. Svaka naredna faza donosi značajno veće kvote, a primera radi, ako uložite 100 dinara da će Zvezda zastati tek u finalu Lige Evrope, i čudo se dogodi, zaradićete 300.000. Da ne pominjemo ponavljanje uspeha iz Barija. Kvota da će Zvezda postati šampion Starog kontinenta je 8.000!

Sve igre iz ovog specijala mogu da se vezuju sa ostalim igrama iz liste!

* OBJAŠNJENJE TIPOVA
DRUGO KOLO KVALFIKACIJA LŠ: Znači da navedeni klub završava učešće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona
PLAY-OFF LE: Znači da će navedeni klub završiti učešće u plej-ofu (4. kolo kvalifikacija) za Ligu Evrope (ukoliko Zvezda ispadne u trećem kolu kvalifikacija za LŠ, automatski prelazi u plej-of za Ligu Evrope)
GRUPA LŠ: Znači da će se navedeni klub plasirati u takmičenje po grupama Lige šampiona i tu završiti učešće
GRUPA LE: Znači da će navedeni klub biti učesnik takmičenja po grupama Lige Evrope, i da će tu završiti učešće (ukoliko Zvezda stigne do plej-ofa (4. kolo kvalifikacija) za LŠ, i ispadne, plasiraće se u grupu LE)
1/16 FINALA LE: Znači da će navedeni klub proći takmičenje po grupama Lige Evrope, i u šesnaestini finala završiti učešće
1/8 FINALA LŠ: Znači da će navedeni klub proći takmičenje po grupama Lige šampiona, i u osmini finala završiti učešće
1/8 FINALA LE: Znači da će navedeni klub završiti učešće u osmini finala Lige Evrope
1/4 FINALE LŠ: Znači da će navedeni klub završiti učešće u četvrtfinalu Lige šampiona
1/4 FINALE LE: Znači da će navedeni klub završiti učešće u četvrtfinalu Lige Evrope
1/2 FINALE LŠ: Znači da će navedeni klub završiti učešće u polufinalu Lige šampiona
1/2 FINALE LE: Znači da će navedeni klub završiti učešće u polufinalu Lige Evrope
FINALE LŠ: Znači da će navedeni klub stići do finala Lige šampiona i tu izgubiti
FINALE LE: Znači da će navedeni klub stići do finala Lige Evrope i tu izgubiti
OSVAJA LŠ: Znači da će navedeni klub osvojiti Ligu šampiona za sezonu 2016/17.
OSVAJA LE: Znači da će navedeni klub osvojiti Ligu Evrope za sezonu 2016/17.

* ŠTA TREBA DA ZNATE?

- Crvena zvezda je nosilac u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u kasnijim rundama neće biti nosilac
- Žreb za 1. i 2. kolo kvalifikacija i za Ligu šampiona i za Ligu Evrope obaviće se u ponedeljak 20. juna u Nionu


tagovi

SuperligaSrbijasportsko klađenjeLiga šampionaLiga EvropeEvropaevrokupoviFK Crvena zvezdabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara