""
""

Zvezdi derbi u vaterpolu i prvo mesto pred plej-of

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.02.16. | 23:37

Meč je trebalo da bude odigran u okviru Regionalne lige, ali se zbog isključivanja Zvezde iz ovog takmičenja računao samo za Prvenstvo Srbije

Vaterpolisti Zvezde slavili su derbiju protiv Partizana sa 8:6 (3:1, 3:1,1:4, 1:0) pobedila Partizan i obezbedili poziciju broj jedan u plej-ofu šampionata Srbije.

Izabrane vesti

Meč je trebalo da bude odigran u okviru Regionalne lige, ali se zbog isključivanja Zvezde iz ovog takmičenja računao samo za Prvenstvo Srbije.

Gol odluke delo je Dragana Draškovića, na pet minuta i 46 sekundi do kraja. Posle toga nijedna ekipa nije uspela da dođe do pogotka, Partizan je u poslednjem minutu dva puta pogodio okvir gola I Zvezda je slavila.

Risto Maljković, prvi stručnjak crveno-belih istakao je da je njegova ekipa uspela u potpunosti da parira Partizan na fizičkom planu.
“Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Bilo nam je važno da se fizički dobro pripremimo i na tom planu pariramo Partizanu. Smirili smo igru na vreme, od početka zaigrali tempom koji nama odgovara. Dozvolili smo Partizanu da se vrati u igru, ali na vreme smo se trgli i ušli u mirnu završnicu. Suđenje – standardno srpsko“.

Strateg crno-belih Vladimir Vujasinović posle meča je bio ljut i nezadovoljan.
“Katastrofalna vaterpolo predstava, iz koje je Zvezda izašla kao pobednik. Mi smo počeli da igramo tek kad smo praktično već izgubili meč. Kao drugi ulazimo u plej-of, ali ovako smo izgubili breme favorita, koji je teško nositi, posebno za mladu ekipu. Iz drugog plana ćemo možda i lakše doći do odbrane titule“, zaključio je Vujasinović

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vladimir VujasinovićVK PartizanVK Crvena zvezdavaterpoloSrbijaRisto MaljkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara