""
""

Na Marakanu stiže još jedan štoper: Fibel na završnim pregovorima u Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 19:15

Pored francuskog internacionalca novog srpskog šampiona pojačaće još jedan srpski defanzivac. Trenutno je najbliži Žarko Marković

Pun pogodak napravila je Zvezdina uprava kada je dovela Mičela Donalda, onda šest meseci kasnije i sa Damijenom Le Talekom, a sada će po već isprobanom receptu dovesti i trećeg igrača Mordovije - Tomasa Fibela.

Izabrane vesti

Zvezda dovela prvo pojačanje – štoper potpisuje na godinu dana! (VIDEO)

Posle novozelandskog štopera Adama Mičela, koji će u narednih nekoliko dana i zvanično postati novi igrač Crvene zvezde, sada je kompletna pažnja klupske vrhuške usmerena ka finaliziranju saradnje sa iskusnim francuskim štoperom. On će u Beograd stići već koliko u sredu, kada će započeti i završni pregovori dve strane. 

Zvezda: Tošić na grani, Fibel u šaci

Podsetimo, Crvena zvezda i Fibel su već neko vreme u kontaktu, a najavljenim dolaskom u Ljutice Bogdana postalo je jasno da će novi šampion Srbije dobiti još jednog igrača u srcu odbrane. 

Verovali ili ne: Zvezda završila godinu sa profitom od 443.000 evra!

Tomas Fibel je štoper koji se podjednako dobro snalazi na obe defanzivne pozicije, dete je francuskog Lansa, a u karijeri branio je i boje Standarda iz Liježa, Antverpa, Amkara iz Perma i Mordovije, sa kojom je imao jednogodišnju saradnju.

Zvezda duguje 35.000.000 evra!

To znači da će Fibel u Zvezdu doći kao slobodan igrač. Pored njega iz Zvezde se najavljuje dolazak još jednog, domaćeg štopera, a trenutno je tome najbliži Žarko Marković, dok je Duško Tošić i dalje najveća želja emisara iz Ljutice Bogdana.


tagovi

Tomas FibelSuperligaSrbijaprelazni rok leto 2016FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara