"Marko Vešović"
"Marko Vešović"

Zvezda zaboravila Vešovića i Daudu u Humskoj?!

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.13. | 15:45

Prvotimce crveno-belih na kraju do Ljutice Bogdana odvezao vozač Partizana

 

Marko VešovićNije šala – zaista ima sličnosti između Crvene zvezde i evropskih velikana poput Bajerna i Barselone. Barem kada su u pitanju neke sitne greške, koje se, eto, potkradu i najvećima. Tako su crveno-beli posle 144. večitog derbija i poraza od Partizana kojim je okončana šampionska trka u Srbiji smetnuli s uma da su Marko Vešović i Abiola Dauda otišli na doping kontrolu zbog koje je na stadion Zvezde trebalo da odu odvojenim prevozom.

Izabrane vesti

Ali, njega nije bilo, pa su izveštači MOZZART Sporta, Monda i Kurira sat i po vremena po završetku utakmice Zvezdin tandem zatekli kako utučen sedi na klupici ispred praznog stadiona.  Na njemu više nije bilo ni redara...

Priskočili su novinari u pomoć i zvali ljude iz Zvezde da ih podsete, ali… Prevoza i dalje nije bilo, iako stadione večitih rivala deli svega par stotina metara.
"A da mi odemo peške do stadiona? Nije to daleko", zapitao je Dauda, ali su ga novinari posavetovali da bi mu pametnije bilo da se strpi, jer kratak put između dva stadiona nije najbezbedniji za igrače večitig rivala posle međusobnog okršaja.

Na kraju su Vešović i Dauda stigli do odrednice pošto ih je do Ljutice Bogdana odvezao vozač Partizana, koji je sačekao Miloša Jojića, jer je i strelac jedinog gola na meču bio na doping kontroli.

Pre nego što bilo ko ospe paljbu po crveno-belima da podsetimo da je u polufinalu Lige šampiona Barselona u Minhenu zaboravila Đerara Pikea, a Bajern na Kamp nou Havija Martineza.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

144. večiti derbiAbiola DaudaFK Crvena zvezdaMarko VešovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara