"Nemanja Milić i Miloš Karišik"
"Nemanja Milić i Miloš Karišik"

Zvezda u Ivanjici: Slušaćemo šta se dešava u Nišu! Javor bez četvorice

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 09:44

Boško Đurovski najavio najviše dve promene u timu crveno-belih

Nemanja Milić i Miloš KarišikTanku nadu o osvajanju, tačnije odbrani šampionske titule fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi da sačuvaju trijumfom u Ivanjici. Reklo bi se da nisu moglii da naiđu na boljeg rivala, pošto je Javor Matis ambicije ispunio onog trenutka kada se plasirao u plej-of.

Domaćin je u seriji od četiri poraza, što samo pokazuje da bi crveno-beli u sašadnjim okolnostima mogli i morali da nastave period rezultatske rehabilitacije. Gosti u dobrom raspoloženju stižu na meč pretposlednjeg superligaškog kola (19.00, TV Arenasport 1), pošto su evrogolovima Marka Petkovića i Mihaila Ristića skršili otpor Mladosti iz Lučana. Javor je i te kako poželjan rival za Crvenu zvezdu. Tim iz Beograda ima pet vezanih pobeda protiv Ivanjičana. Jesenas je na stadionu kraj Moravice slavili sa ubedljivih 4:2. Ovog proleća je u Beogradu bilo sigurnih 3:0.

Izabrane vesti

Dakle, Crvena zvezda, računajući i manjak motiva domaćina, treba lako da završe posao i onda osluškuje vesti iz Niša, gde Partizan gostuje Radničkom u isto vreme.
I da nećemo da osluškujemo kretanje rezultata u Nišu, neko će da saopšti. To ne možemo da izbegnemo”, rekao je trener gostiju Boško Đurovski, koji je na put poveo petoricu napadača, među njima i Milana Pavkova, ali će zimski novajlija iz Radničkog najverovatnije početi na klupi, dok će Ričmond Boaći biti najbliži golu Vladana Đogatovića.

MOZZART kvote --->>> 2701: Javor  - Crvena zvezda 1 (12,00), X (7,00), 2 (1,17)

Izvesno je da će i drugi uzastopni meč (posle Mladosti) propustiti Džon Ruiz, koga bi na krilu trebalo da menja Nemanja Milić.
Neće biti velikih promena. Imam jednu do dve dileme. Možda promenim mesta fudbalerima. Luka Adžić je osetio povredu, Ruiz je rovit, idemo bez njih dvojice u Ivanjicu”, dodao je Đurovski.

Srđan Plavšić i Vuk MitoševićNa prethodna tri susreta Javor Matisa i Crvene zvezde došlo je tri i više golova. Crveno-beli imaju stopostotan učinak uz fantastičnu gol-razliku 10:2. Gledaće da u Ivanjici porade na samopouzdanju, pa tako treba očekivati da se trend golova nastavi. Pogotovo što je ekipa Srđana Vasiljevića ophrvana kadrovskim problemima. Povređeni su Husnidin Gafurov, Ivan Cvetković i Danko Kiković, a najverovatnije neće igrati ni kapiten Milovan Milović.
Zvezda igra ofanzivno, sa odličnim pojedincima, dolazi u Ivanjicu da osvoji bodove, pa će biti teško osujetiti njene namere. Ovakve utakmice su izazov, a na nama je da pokažemo kolio možemo i znamo”, rekao je Nenad Sević, levo krilo Javor Matisa.

Projektovani sastavi

JAVOR MATIS - CRVENA ZVEZDA, 19.00

Ivanjica
Stadion kraj Moravice
Sudija: Danilo Grujić

JAVOR: Đogatović - Terzić, Karišik, Kolaković, Amanović - Tomanović, Mitošević, Eliomar, Sević - Mfutila, Tripković. Trener: Srđan Vasiljević.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Petković, Frimpong, Luković, Anđelković - Donald, Le Talek - Plavšić, Kanga, Milić - Boaći. Trener: Boško Đurovski.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Boško ĐurovskiFK Crvena zvezdaJavorSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara