"Duško Vujošević i Dragan Todorić"
"Duško Vujošević i Dragan Todorić"

Zvezda traži po šest meseci suspenzije za Vujoševića i Todorića?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.13. | 12:15

Rukovodstvo crveno-belih želi da se treneru i direktoru Partizana "sudi" po pravilima lige i da im se onemogući dalje obavljanje poslova

 

Duško Vujošević i Dragan TodorićČini se da naša košarka ne može bez skandala! Naime, kako nezvanično saznaje “Sportski žurnal“, čelnici Crvene zvezde Telekom zatražili su od direktora lige Predraga Bojića da Duška Vujoševića i direktora Partizana Dragana Todorića suspenduju sa po šest meseci zabrane obavljanja službenih dužnosti, odnosno, da im se "sudi" po pravilima lige!

Izabrane vesti

Tokom utorka popodne propao je pokušao održavanja sednice superligaša zbog nedostatka kvoruma, odnosno izostanka predstavnika Radničkog Ivana Grujića, Vojvodine Nenada Grmuša i već pomenutog Todorića, kojeg je Partizan povukao iz predsedništva, te zbog toga nije moglo da se polemiše o datom predlogu, kao i "nepravednim" kaznama večitim rivalima.

Iako crveno i crno-beli smatraju da direktor lige ima “dvostruke aršine“, sa raznih strana stižu potvrde da je Bojić shodno Propozicijama lige kaznio timove i da nije napravio grešku u proceni.

Sve u svemu, ako se ovako nastavi, teško je očekivati da će se ASL odigrati do kraja... Jer, srpska košarka se već dugi niz godina nalazi u živom blatu do guše, iz kojeg ne može da se izvuče, a izgleda da teški dani tek dolaze...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan TodorićDuško VujoševićEvropaKošarkaška SuperligaFK PartizanPredrag BojićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara