""
""

Zvezda suspendovala Mijailovića zbog sukoba sa Bosančićem! Ili možda zbog anonimnih pisama?

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.12.14. | 14:43

Iskusni levi bek suspendovan zbog fizičkog nasrtaja na Miloša Bosančića, iako je svima jasno da je u pitanju posledica višemesečnog rata sa Zvezdanom Terzićem

Nema kraja nemirima u Crvenoj zvezdi. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem odlučila je da suspenduje iskusnog levog beka Nikolu Mijailovića. Razlog, barem onaj zvaničan, jeste fizički nasrtaj na saigrača Miloša Bosančića.

Međutim, jasno je da se iza šturog saopštenja na zvaničnom sajtu srpskog šampiona krije višemesečna netrpeljivost na relaciji Zvezdan Terzić - Nikola Mijailović. Bivši kapiten crveno-belih glavni je osumnjičeni za puštanje u javnost anonimnih pisama koja su podigla prašinu u zvezdaškoj javnosti.

Izabrane vesti

U tim pismima uglavnom je napadan Zvezdan Terzić, a zanimljivo je da je popularni Džoni u današnjem broju dnevnika Informer poručio kako mu je sin generalnog sekretara crveno-belih pretio klanjem!

"Zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na saigrača Miloša Bosančića, FK Crvena zvezda je protiv igrača Nikole Mijailovića, Disciplinskoj komisiji podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka. Do okončanja disciplinskog postupka, FK Crvena zvezda je Nikolu Mijailovića suspendovao, odnosno odredio mu udaljenje sa rad", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Potpisnik ovih redova je Svetozar Mijailović. Inače, aktulenog predsednika crveno-belih anonimni fudbaler je označio kao marionetu u Terzićevim rukama.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNikola MijailovićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara