"Zvezdan Terzić"
"Zvezdan Terzić"

Zvezda se pobunila zbog Maja Vujovića: Zašto je FSS promenio Mažića?

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.03.17. | 21:38

“Ne treba da se dozvoljava da se sudije uče na derbiju“, kaže Zvezdan Terzić

Zvezdan TerzićSportski žurnal je jutros osvanuo sa vešću da je čast, ali i obaveza da deli pravdu na 153. večitom derbiju ponovo pripala Miloradu Mažiću. A Sportski žurnal nas nije navikao na greške. Međutim, nekoliko sati kasnije RTS eksluzivno javlja: sudiće Majo Vujović. Vest je ubrzo potvrđena i na zvaničnom sajtu Superlige.

Žestoka reakcija javnosti bila je očekivana. Diplomatski rečeno - Vujović baš i nema najbolji imidž u javnosti. Samo se čekalo ko će prvi da pokrene raspravu. Prva reakcija stigla je sa crveno-bele strane Topčiderskog brda. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne razume odluku FSS.
"Pitamo FSS zašto je promenio našeg najboljeg sudiju koji sudi najvažnije utakmice Lige šampiona? Ne treba FSS da dozvoljava da se sudije uče na derbiju. Nisam zadovoljan. Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", kaže Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Izabrane vesti

Odgovor sa Terazija se ne očekuje. Uostalom, nije ga bilo ni posle konferencije za novinare Sindikada profesionalnih fudbalera koji je zbog neregularnosti u sistemu i dugovana prema igračima pretio i generalnim štrajkom fudbalera (osim što se samoinicijativno oglasio Milan Živadinović, koji nema nikakvu funkciju u FSS niti o bilo čemu odlučuje).

Partizan za sada nije komentarisao delegiranje Maja Vujovića za 153. večiti derbi. Što ne znači da neće. Pokazaće sati pred nama.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMajo VujovićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara