"Bosančić u dresu Srbije (iza je Matić)"
"Bosančić u dresu Srbije (iza je Matić)"

Zvezda se dogovorila sa Bosančićem, čeka se glas "severa"

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.07.14. | 12:56

Čelnici crveno-belih sa kreativnim vezistom ugovorili uslove saradnje, deo navijača i dalje protiv njegovog dolaska

Bosančić u dresu Srbije (iza je Matić)

Crvena zvezda na korak je da dobije pojačanje u liku Miloša Bosančića, s kojim su čelnici kluba dogovorili sve uslove saradnje, međutim, ne žele da potpišu ugovor sve dok se ne ukloni i poslednja prepreka: protivljenje dela navijača koji smatraju da bivši fudbaler Partizana nema šta da traži na Marakani!

Izabrane vesti

S druge strane, u Zvezdi smatraju da bi ignorisanje najvatrenijih pristalica sa severne tribine bilo kontraproduktivno, i da se Bosančić ne bi prijatno osećao u crveno-belom dresu ukoliko bi trpeo dodatni pritisak, pa samim tim ne bi mogao da pruži maksimum.

U prethodna dva dana je Slaviša Kokeza, potpredsednik šampiona Srbije, dva puta, kako saznaje MOZZART Sport, razgovarao s Bosančićem u Rumi, a 26-godišnji vezista pristao je na platu u iznosu od 5.000 evra mesečno, što je oko četiri puta manje od primanja koja je imao u Gjongnamu u Južnoj Koreji. To samo dokazuje njegovu veliku želju da obuče dres kluba za koji, kako kaže, navija ceo život.

Inače, ovih dana se i po internetu vodi polemika Zvezdinih navijača treba li Bosančić da zaigra na Marakani. I dok jedni smatraju da treba zadržati distancu, preciznije da Delije nikad ne bi smele da reaguju kao navijači Partizana, kada su prihvatili Vladimira Stojkovića, drugi misle da Bosančiću treba dati šansu jer je više puta izjavljivao da je navijač Zvezde, i da bi mnogo značio timu Nenada Lalatovića, koji je, takođe, prema našim saznanjima, odobrio dolazak fudbalera koji je u mlađim kategorijama proglašavan za vunderkinda, ali zahvaljujući problematičnoj naravi nije uspeo da napravi karijeru kakva se od njega očekivala.

Bosančić u Zvezdi

Zanimljivo je da su se pojavile i fotografije Bosančića iz Crvene zvezde (slika gore). On je, naime, već bio član crveno-belih u petlićima i pionirima, ali s obzirom na to da tadašnji treneri u Zvezdi nisu procenili da je dovoljno talentovan prešao je u Partizan, gde je prošao sve ostale selekcije i zaigrao za prvi tim. U karijeri je nosio i dresove Boaviste, OFK Beograda, Čukaričkog, Slovana iz Libereca i Gjongnama.

(Foto: STAR Sport; privatna arhiva)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara