""
""

Zvezda predstavlja Mrđu posle IBV, Arauho kasni zbog peruanskog derbija

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.13. | 08:44

Sva je prilika da je su iskusni napadač i Zvezda postigli dogovor

Kako trenutno stvari stoje Dragana Mrđu od dolaska u Crvenu zvezdu deli samo potpis! Stavovi su, kako tvrdi Sportski žurnal, usaglašeni, pa će iskusni napadač odmah nakon utakmice sa IBV biti predstavljen na Marakani.

Da podsetimo, Zvezda je Mrđu kontaktirala čim je raskinuo ugovor sa bivšim klubom Sionom, on je pokazao i volju i želju da se vrati u matični klub, ali se čitava stvar malo otegla, jer je bilo nejasno u kakvom je zdravstvenom stanju nekadašnji reprezentativac, koji je imao tešku povredu kolena.

Izabrane vesti

Očigledno da je sada i ta neodoumica rešena, pa će Mrđa uskoro obući crveno-beli dres i tako postati šesto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku. Pre njega na naš najveći stadion stigli su Rakić, Pečnik, Mijailović, Ninković i Kovačević.

Još jedno već viđeno pojačanje Zvezde, mladi Peruanac Migel Arauho, ipak nije stigao u sredu u Beograd, iako je tako bilo najavljeno. Naime, on je ostao u domovini kako bi pomogao svom klubu Sport Uankaju u derbiju protiv Alijansa Lime. Njegov dolazak prolongiran je za iduću nedelju.

(foto: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan MrdjaMigel ArauhoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara