""
""

Zvezda pred Lučane: Kako izaći iz rezultatskog ropca?

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.05.17. | 09:42

Ekipa Neška Milovanovića bila je ove sezone ozbiljan kost u grlu Crvenoj zvezdi, navijači zato strahuju uoči večerašnjeg meča (19 časova, besplatan ulaz)

Zvezda se nalazi u rezultatskom ropcu! Prvi put posle početka 2014.godine crveno-beli su vezali dva poraza u takmičarskim mečevima i otežali sebi situaciju u finišu sezone.

 Istina, neuspeh protiv Čukaričkog je bio bezbolan, ali je pokazao da će oporavak tima biti dug i bolan, odnosno da novi trener Boško Đurovski ima Sizifovski posao. Još se nadaju na Marakani titulu prvaka i čekaju Partizanov kiks, ali njihova nevolja leži u činjenici da na Marakanu ovog vikenda stiže Mladost iz Lučana (19 časova, besplatan ulaz).

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I MLADOSTI

Ekipa Neška Milovanovića bila je ove sezone ozbiljan kost u grlu Crvenoj zvezdi. Osvojila je bod na Marakani (2:2), takođe i namučila crveno-bele u četvrtfinalu Kupa (4:2). Na sve to treba imati u vidu da je tim iz Dragačeva u sjajnoj formi. Lučanci imaju četiri trijumfa u poslednja pet susreta i sigurno dolaze u Beograd sa namerom da osvoje bodove vredne plasmana u Evropu.

„Mladost je u jakoj konkurenciji izborila plej-of i zavređuje poštovanje. Sa klupe je predvodi iskusni Nenad Milovanović, odličan poznavalac srpskog fudbala. Da neće biti lako govori i nedavni susret u Kupu Srbije. Bitno je da ne primimo gol, lopta u našoj mreži bi dodatno zakomplikovala situaciju“, poručio je trener crveno-belih Boško Đurovski.

Prethodni susreti Crvene zvezde i Mladosti obilovali su golovima. Na poslednja dva meča crveno-beli imaju dve identične pobede (4:2), a viđen je i pomenuti novembarski prvenstveni remi. Ubitačnim kontrama u kojima prednjači Saša Jovanović, trener Mladosti Milovanović je mučio crveno-bele. Nema sumnje da će i sada Mladost imati slično opredeljenje.

Golovi su u mečevima Crvene zvezde i Mladosti zagrantovani. Verujemo da će oba golmana biti matirana. Takođe, 4+ deluje kao sasvim realna opcija u Ljutice Bogdana, tim pre što Crvena zvezda neće imati vremena da čeka.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST (L)

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Majo Vujović

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović - Petković - Frimpong, Luković, Anđelković - Donalad, Le Talek, Plavšić, Kanga, Srnić - Boaći.

MLADOST (4-1-4-1): Rosić - Andrić, Seničanin. Šatara, B.Milošević - Tumbasević, Milosavljević, Golubović, Odita, Jovanović - Bojović.

POSLEDNJIH PET

CRVENA ZVEZDA

Čukarički (d)    1:2

Voždovac (g)   3:2

Vojvodina (d)  2:0

Čukarički (g)    4:1

Napredak (g)   2:1

MLADOST

Vojvodina (g)  1:2

Voždovac (d)   2:0

Javor (g)  1:0

Radnički (d)     3:2

Spartak (d)       4:1

NAŠI FIKSEVI

GG   GG3+ 2,35

UG   4+ 2.05


tagovi

Boško ĐurovskiDušan AnđelkovićEvropaNenad Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara