Zvezda poziva navijače: Čarterom s nama za Andoru

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.11.18. | 13:45

Crveno-beli se nadaju podršci navijača

Gde god da je igrala, Crvena zvezda imala je podršku svojih najvernijih pristalica. Isti slučaj je i ove sezone, kada se srpski šampion nastupa u Evrokupu. Ali, na Malom Kalemegdanu skovali su plan koji bi trebalo da pomogne i ostalim navijačima da podrže svoj klub i na evropskim gostovanjima.

Naime, crveno-beli su putem zvaničnog saopštenja pozvali sve zainteresovane da krenu organizovanim čarter letom za Andoru, gde će Crvena zvezda odigrati utakmicu osmog kola Evrokupa 20. novembra. 
"KK Crvena zvezda mts poziva sve zainteresovane pristalice crveno-belih na utakmicu u Andoru, gde će srpski šampion i predstavnik naše zemlje u Evrokupu, odigrati važan meč sa domaćim istoimenom klubom. Ova utakmica za šampiona Srbije je izuzetno važna, a protivnik je ekipa koja je pokazala kvalitet i u Beogradu i na teškim gostovanjima poput Madrida, gde je ekipa Andore zabeležila pobedu savladavši aktuelnog prvaka Evrope Real. Zato je crveno-belima podrška na ovom „vrućem" gostujućem parketu, izuzetno važna, kako bi uz svoje pristalice košarkaši pokušali da dođu do izuzetno vredne pobede. Ova utakmica je posebno interesantna i zbog činjenice da se ova važna utakmica igra u gradu Andorra La Vella koji je nastao još 1278.godine, i ceo grad predstavlja jedinstven istorijski spomenik. Sve pobrojanoaje jedinstvenu priliku pristalicama Crvene zvezde mts da posle dugo vremena budu uz svoje košarkaše, pomognu im da dođu do pobede, ali i posete grad koji je jedinstvena turistička destinacija", stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Izabrane vesti

Agencija „Champions Travel" u saradnji sa Crvenom zvezdom organizuje aranžman u Andoru. Sve podatke u vezi sa trodnevnim aranžmanom koji uključuje noćenje u hotelu sa 4 zvezdice, čarter let do Đirone i sve transfere, možete pronaći u ponudi na sledećem linku OVDE.


tagovi

Andora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara