""
""

Zvezda osvojila trofej posle devet godina!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 19:39

U finalu kupa crveno-beli savladali subotički Spartak

Čekanju je došao kraj! Rukometaši Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pošto su u finalu završnog turnira u Gornjem Milanovcu savladali subotički Spartak sa (11:11).

Izabrane vesti

To je prvi trofej za crveno-bele još od 2008. godine, kada su osvojili titulu šampiona Srbije. Ujedno, ovo je i prvi put da Zvezda osvaja kup od osamostaljenja Srbije. Takođe, to je prvi trofej Nenada Peruničića u trenerskoj karijeri.

Zvezda je do trofeja došla pre svega zahvaljujući dobroj igri u odbrani i brilijantnom čuvaru mreže Dejanu Zlatanoviću koji je skoro pa potpuno “spustio roletnu“.

Crveno-beli su tokom celog drugog poluvremena imali dva do tri gola prednosti, ali je Spartak na minut i 45 sekundi pre kraja golom preko celog terena prišao na minus jedan (18:17).

Ipak, već u sledećem napadu Pavlović je izborio sedmerac, a Aleksandar Babić bio je nemilosrdan sa penala i tako otvorio vrata trijumfa crveno-belima. To mu je bio četvrti gol na utakmici.  

Spartak je u samoj završnici, kao i u većem delu meča, odigrao brzopleto i bez organizacije u napadu, Zvezda je to znala da iskoristi i slavlje navijača crveno-belih moglo je da počne. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nenad PeruničićRK Crvena zvezdaRK SpartakrukometSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara