"Sudija Milan Jeremić"
"Sudija Milan Jeremić"

Zvezda NIJE prijavila Partizan, odlično suđenje u susretu crno-belih i Voždovca?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.15. | 09:17

Radno u Sudijskoj i Disciplinskoj komisiji FSS

Sudija Milan JeremićSuperligaško tlo još podrhtava. Nažalost, razloga je na pretek. Poslednji u nizu viđeni su na Vračaru i na Karaburmi. OFK je savladao drugi tim Spartaka zbog čega su Subotičani opravdano na žestokom udaru, trpi i sudija Milan Jeremić zbog više nego spornih odluka u okršaju Partizana i Voždovca.

U stvari, tako samo misli javnost, Sudijska komisija FSS je, prenosi danas Sportski žurnal, odlučila da kazni samo Milorada Milićevića zato što je na pomenutom meču na Omladinskom stadionu svirao nepostojeći jedanaesterac sa kojeg je OFK stigao do drugog gola. Ma meču Voždovac - Partizan, pak, suđenje je bilo "odlično"?!

Izabrane vesti

Na Vračaru je sve bilo sporno osim Živkovićevog gola (VIDEO)

Još jedna zanimljiva vest iz kancelarija FSS. Žarko Stevanović, predsednik disciplinske komisije FSS, potvrdio je da je od Spartaka zatreženo da se pismeno izjasne o zbivanjima sa Karaburme, ali i negirano da je Crvena zvezda zbog istog prekršaja prijavila Partizan
"To sam i ja pročitao u novinama, ali disciplinska komisija do ovog trenutka nije dobila nikakvu prijavu niti bilo šta drugo iz Crvene zvezde, a što se tiče duela Novog Pazara i Partizana", rekao je Stevanović za Sport.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFK PartizanMilan JeremićFSSFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara