"Stojković i Dauda će ponovo na megdan"
"Stojković i Dauda će ponovo na megdan"

Na Marakani neće odlaganje derbija: Igraće se 2. novembra i tačka

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.13. | 08:57

Partizan gostuje na Marakani u subotu, iako je Zajednica Superliga predložila da meč pomeri za dan kasnije

Stojković i Dauda će ponovo na megdanJoš jedno kolo i večtiti derbi. Partizan u subotu dočekuje Napredak, Crvena zvezda gostuje niškom Radničkom, onda će večiti rivali u narednoj rundi odmeriti snage 145. put u prvenstvu, a prema saznanjima ''Sporta'', meč se će se igrati u subotu 2. novembra.

Crveno-beli su odbili predlog Zajednice Superlige da najznačajniji susret srpskog fudbala pomeri za dan kasnije (nedelja), kako bi oba tima imali više vremena za odmor, imajući u vidu da ih tokom sledeće sedmice čekaju obaveze u osmini finala Kupa (crveno-beli čekaju kragujevački, a crno-beli idu na noge niškom Radničkom). Na Marakani su, međutim, ostali pri stavu da se prvobitni kalendar takmičenja, usvojen u julu, ne menja, pa kao organizatori imaju pravo da izaberu kad će se derbi igrati. Odlučeno je da to bude subota.

Izabrane vesti

''Sport'' piše da će TV Prva prenositi duel sa Marakane (jer ima ekskluzivna prava da u etar pusti sliku sa derbija), najverovatnije od 18 časova, s tim što se oko termina još čeka saglasnost policije, imajući u vidu da je reč o utakmici visokog rizika.

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

145. derbiFK Crvena zvezdaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara