"Lazić"
"Lazić"

KRAJ: Zvezda - Krško 2:0

Vreme čitanja: 7min | pon. 28.07.14. | 19:26

Pratite dešavanja sa pripremne utakmice crveno-belih u Sloveniji

 

Lazić

Izabrane vesti

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Slovenije)

19.40 - KRAJ UTAKMICE!

19.38 - Konačno su zapretili i domaći, ali Manojlović dominira. S lakoćom je pokupio loptu ispred napadača Krškog.

19.36 - Ipak, nije ništa ozbiljno i mladi levi bek vraća se u igru.

19.35 - Počeo je pljusak u Krškom, a Stefan Đorđević je u pratnji fizioterapeuta izašao van terena zbog povrede u oštrom duelu sa igračem slovenačkog tima.

19.31 - Linijski sudija na Zvezdinoj polovini bez problema može da trlja oči i prebacuje se s noge na nogu, jer igrači Krškog teško prelaze centar...

19.28 - Mladi štoper nesumnjivo ima veliki potencijal, ali još je rano da igra u prvom timu Crvene zvezde. Uostalom, on ima tek 17 godina, a to nije doba kada štoperi mogu dosegnu vrhunski nivo. Budućnost je njegova..

19.26 - Četvrta izmena u Zvezdi, u igri je Marinković, na klupu je otišao Stojanović.

19.25 - Posle postignutog gola Zvezdin štoper je dobro otklonio i opasnost pred svojim golom i izbacio loptu u korner.

19.23 - Despotović je glavom spustio loptu na desetak metara, a mladi štoper je snažno i precizno od prečku zakucao u gol! Kruna zrele partije Darka Lazića!

19.22 – GOOOOOOOOL! 2:0 za Crvenu zvezdu - Darko Lazić!

19.21 - Aplauzi za Živkovića i Avramovskog! Prvi je sjajno prošao kroz sredinu i proigrao makedonca čiji šut jedva brani golman domaćih!

19.20 - Kritike sa klupe na račun Onjila jer nije ubacivanjem pred peterac ispratio akciju Živkovića i Avramovskog.

19.20 Živković je svež i raspoložen za igru, svaki drugi kontakt s loptom je njegov, pasovi mladog veziste su tačni, a najbolje sarađuje sa Avramovskim.

19.18Darko Lazić dobro komanduje odbranom, radi svoj posao, ali i dobro pokriva praznine koje ostavljaju saigrači iz odbrane.

19.17 - Zvezda je potisnula domaćina na njegovu polovinu, već šest minuta lopta nije prišla ni na 40 metara od kaznenog prostora crveno-bellih. Ali, inicijativa je za sada jalova...

19.14 - Ponovo briljira Onjilo! Želeo je da centrira pred gol sa skoro 40 metara sa desne strane, ali je loptu poslao u gol aut, daleko čak i od leve ivice peterca Krškog...

19.13 - Dobra prva akcija Živkovića! Dva driblinga u trku i centaršut koji je za nekoliko centimetara bio previsok za Despotovića.

19.11 - Na teren će i Dušan Živković, izlazi Karaklajić. Zvezdin omladinac igraće po levom boku.

19.09 - I opet Manojlović! Zvezdin omladinac pokazuje da na Marakani ne treba da brinu za budućnost među stativama ako nastavi ovako da se razvija. Prekinuo je kontru Krškog u stilu Manuela Nojera, samouverenim istrčavanjem i izbijanjem lopte na 20 metara od svog gola.

19.04 - Ostali Zvezdini prvotimci su na klupi u opremi, ali nisu u protokolu, jer ih sutra uveče u Ptuju čeka najteža dosadašnja provera - duel sa nemačkim Hanoverom.

19.02 - Zvezdino pojačanje zbog kojeg se u javnosti i među navijačima podigla velika prašina, ostavilo je solidan utisak. Bosančić je pokazao da zna da igra, ali i da mu nedostaje snage. kad se spremi,  biće značajan za Zvezdinu igru.

19.01 - Na teren ulazi Nemanja Ahčin, izlazi vidno umorni Bosančić.

19.00 - Odličan napad Krškog i dobra intervencija mladog Manojlovića. Štefanac je uhvatio volej sa desetak metara, ali je talentovani golman Crvene zvezde bio na pravom mestu i uhvatio oštar šut u naručje

18.59 - Avramovski pokazuje da u teškim situacijama zna da se snađe i preciznim dodavanjem petom.

18.58 - Gogić je posle kornera uspeo samo da okrzne loptu glavom, nedovoljno da bi promenio njen pravac ka golu

18.57 - Jedina izmena u Zvezdinom timu je među stativama, mladi Filip Manojlović brani umesto Miloša Trkulje. Domaći su promenili čak osmoricu igrača

18.56 - DRUGO POLUVREME JE POČELO!

18.55 - Pauza je trajala kraće nego uobičajeno, posle samo šest-sedam minuta upečatljivi sudija Urbanč i njegovi pomoćnici, omladinci Krškog, vraćaju se na teren...

18.50Lalatović oštro kritikuje ekipu u pauzi:
"Nema krvi u vama, ne vidim ni želju da pobedite! Ne može tako", povišenim tonom govori trener crveno-belih

18.47 - Slabo, sporo prvo poluvreme, bez mnogo pravih prilika. Vredni pažnje ostaće gol Avramovskog, šanse Despotovića, početničke greške Onjila i - dobro suđenje Urbanča za kojeg domaćini kažu da je već sudio nekoliko prijateljskih utakmica i da se nikad nije obrukao...

18.45 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

18.44 - Bucmasti sudija Anže Urbanč za sada dobro nosi svoju težinu, u čemu mu svojski pomažu igrači sporim fudbalom na sredini terena, pa "arbitar" ne mora da izlazi iz kruga centra...

18.42 - Čak se i Zvezdin trener Lalatović umorio od beskrvnog fudbala i seo na klupu...

18.41 - Igra se sve sporije, a težište igre već nekoliko minuta je u centralnih 30 metara terena.. Kao da i jedni i drugi jedva čekaju da se okonča prvo poluvreme...

18.37 - Fudbaleri Krškog su imali slobodan udarac sa 25 metara, ali je Trkulja bez muke uhvatio mlak šut Slovenca.

18.36 - Dve prilike za Zvezdu u kratkom periodu, prvo je Despotovićev šut glavom krajnjim naporom odbio golman Krškog, a zatim je i Onjilo konačno uradio nešto pozitivno: njegov dobar šut glavom fijuknuo je malo pored stative.

18.33 - Šansa za Krško! Kožar je uspeo da dođe do lopte na ivici peterca, ali je otišao suviše ukoso i Stojanović ga je izblokirao.

18.28 - Šut je oprobao Karaklajić sa ivice kaznenog prostora, ali je Zalokar ovaj put bio dobro postavljen i izboksovao je loptu.

18.25 - U igri drugog novajlije Bosančića primetno je da fizički nije na potrebnom nivou, ali se trudi, nudi se saigračima za pas, a kada rival kreće u napad vrši pritisak na njihove defanzivce.

18.22 - Mladi Avramovski za sada ostavlja dobar utisak. Ne samo zbog gola, već i zbog pokretljivosti, mekanog pasa, dobre kontrole lopte. Makedonac igra na poziciji koju u Zvezdi inače pokriva kapiten Milijaš.

18.20 - Prvu ozbiljnu kontru Krškog prekinuo je mladić koji "glumi" linijskog sudiju. Diskutabilno je da li je bio u pravu, što je i potvrdio tako što se tri-četiri sekunde dvoumio, držeći polupodignutu zastavicu iznad glave...

18.19 - Sad je uspeo i da promaši loptu u poziciji za šut! Podsetimo, Zvezda ga je pre godinu dana dovela za 450.000 evra iz Javora...

18.18 - Već četvrti slab potez Onjila, koji pravi greške u dodavanju i lako gubi lopte od fizički inferiornih rivala...

18.17 - Onjilo nastavlja da iznenađuje! Nigerijac je bio sam na 11 metara, ali je loptu koja je skakutala prema njemu levom nogom poslao na teniski teren udaljen više od 30 metara iza gola!

18.16 - Broj gledalaca na tribinama se povećao, sada ih je oko 150.

18.15 - Neverovatan promašaj Despotovića! Zvezdin napadač se na 15 metara oslobodio čuvara, ali kad je mogao da pita golmana gde hoće da mu šutne - poslao je loptu pored leve stative i - uhvatio se za glavu...

18.13 - Sa oko 30 metara Blazinčič se nije odlučio da raspali po golu, a njegov mlak centaršut lako je uhvatio Trkulja.

18.12 - Prvi prekršaj u zoni šuta za Krško! Šansa i da domaćin pripreti.

18.09 - Rezervisti srpskog prvaka od početka imaju inicijativu, izuzetno mlada ekipa domaćina još nije prešla centar s loptom.

18.08 - Pogotku je kumovala izuzetno slaba procena golmana Zalokara koji je bio loše postavljen i nije uspeo da zakači loptu koja mu je proletela iznad ispružene ruke...

18.08 - Slobodan udarac sa 22-23 metra sasvim iskosa levom nogom je izveo Zvezdin Makedonac i pogodio gornje desne rašlje!

18.07 - GOOOOOOL! Avramovski  - 1:0 za Zvezdu!

18.04 - Miloš Bosančić na debiju nosi broj 20, a Daniel Avramovski 16. Zvezda igra u potpuno crvenoj opremi, a Krško u zelenoj.

18.03 - Prva prilika za Zvezdu: Despotović je proigrao Karaklajića, ali je mladi krilni napadač loše reagovao i šutirao slabo pored gola sa sedam-osam metara! Bilo je idealno za mat poziciju...

18.00 - UTAKMICA JE POČELA!

17.57 - Ekipe su izašle na teren predvođene urnebesnom sudijskom trojkom! Jedan izrazito punačak mladić u pantalonicama do ispod kolena i teget majici je glavni sudija! Pomoćnici su mu dvojica momaka od po možda 18-19 godina, koji nose žute markere i bele šorceve! Biće ovo zanimljiv meč!

17.55 Utakmicu prati v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić koji je tokom popodneva doputovao u Sloveniju. Pored novinara iz Srbije i ljudi iz Crvene zvezde, utakmicu prati pedesetak meštana Krškog.

--------------------------------------------------------------------------

Fudbaleri Crvene zveze igraju četvrtu kontorolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, a protivnik će im slovenački drugoligaš Krško. Crveno-beli su u Krošom izgubili 2012. godine sa 2:1, kada je trenersku palicu nosio Robert Prosinečki.

Zvezda je pre dva dana ostavila prilično bled utisak protiv Vašaša, pa je ovo idealan trenutak da se popravi slika, ali i da se na delu vide nova pojačanja Bosančić i Avramovski koji su u startnoj postavi trenera Nenada Lalatovića.

ZVEZDA: Trkulja - P. Đordjevic, Stojanović, Lazić, S. Đordjevic - Gogić, Avramovski - Bosančić, Onjilo, Karaklajić – Despotović.

KRŠKO: Zalokar, Sikošek, Frelih, Petrić, Babnik, Kožar, Drnovšek, Jurečič, Blazinčič, Slivšek, Dvorančić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSuperligaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara