Zvezda jača za svetsku i evropsku šampionku!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.12.18. | 21:50

Ogromno pojačanje za crveno-bele

Veliko pojačanje su dobile odbojkašice Crvene zvezde! Za crveno-bele će u nastavku sezone igrati srpska reprezentativka Tijana Malešević.

Tijana Malešević ima 27 godina i dugogodišnja je reprezentativka Srbije. Igra na poziciji primača servisa, a kao član srpske reprezentacije je u prethodne tri godine osvojila svetsko i evropsko zlato i olimpijsko srebro.Bila je član prve postave na OI i EP, a bitnu rolu je imala i na nedvanom SP. 

Izabrane vesti

Ponikla je u Jedinstvu iz Užica, a prethodnih osam godina provela u inostranstvu. Igrala je za švajcarski Volero, poljsku Pilu, češki Prostejov, turski Beledijespor, italijansku Novaru, brazilski Osasko, turski Sermaiksan i rumunski Alba Volej sa kojim je prethodne sezone igrala finale Lige šampiona.

U prethodnom periodu je trenirala sa Zvezdom, da bi na kraju i ozvaničila saradnju.
“S obzirom na to da treniram sa Crvenom zvezdom već duže vreme, lako smo se dogovorili oko saradnje. Hvala Ani Avramović i upravi kluba, kao i treneru Aleksandru Vladisavljevu, koji su mi dopustili da treniram sa ekipom sve ovo vreme nakon završetka Svetskog prvenstva i da ostanem u formi. Pošto nemam angažman došli smo na ideju da pomognem i da igram utakmice za Crvenu zvezdu. Veoma se radujem nastupima za crveno-bele. Već par meseci treniram sa devojkama i sprijateljili smo se. Verujem da će i njima dosta značiti, kao i Saletu, pošto im na treninzima donosim sigurnost i iskustvo, gde one dosta toga mogu da vide i nauče i raduje me što mogu svoje iskustvo da im prenesem“, rekla je Tijana Malešević.

U svojoj bogatoj riznici, između ostalog, ima zlato sa Svetskog prvenstva, dve zlatne medalje sa Evropskih prvenstava, srebro sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i srebro sa Svetskog Kupa 2015.

(FOTO: reuters)


tagovi

Tijana MaleševićŽOK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara