""
""

Zvezda izvisila, Moledo našao klub

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.01.16. | 16:06

Klub sa Marakane ostao bez najvećeg pojačanja

Zvezdin san o Rodrigu Moledu je kratko trajao. Brazilski štoper o kojem su na Marakani sanjali kao o najvećem pojačanju ove zime, ipak ne dolazi u Crvenu zvezdu pošto je dogovorio transfer u Panatinaikos.

Izabrane vesti

Transfer još nije ozvaničen, ali iz Brazila i Grčke stižu uverenja da je posao dogovoren i da je Internasional pristao da proda Moleda slavnom grčkom klubu. Brazilci tvrde da je posao završen, iz Panatinaikosa još ne daju nikakve zvanične potrvde, ali čini se da je sve gotovo, jer su mediji već objavili i detalje.

Inernasionalu će pripasti 25 odsto od naredne Moledove prodaje, dok će fudbalerova plata sa trenutnih oko 13.500 evra mesečno narasti na čak 30.000. Izvori iz Brazila otkrivaju da jedino ostaje nedoumica na koji vremenski rok će biti potpisan ugovor Panatinaikosa i Moleda, ali najverovatnije je reč o ugovoru na godinu i po dana. 

Moledo u PAO dolazi kao zamena za teško povređenog španskog štopera Serhija Sančeza koji je po svemu sudeći završio saezonu. Dolazak u Panatinaikos je potvrdio i igračev menadžer Žorž Mašado koji je pre nekoliko dana u Panatinaikos doveo i brazilskog napadača Mamutea.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaSrbijaRodrigo MoledoPanatinaikosmeđunarodni fudbalJužna AmerikaGrčkaEvropaFK Crvena zvezdaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara