"Tomas Fibel"
"Tomas Fibel"

Zvezda ispunjava Donaldovu želju: Francuski štoper na pragu Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.05.16. | 08:22

Duško Tošić i dalje ostaje veliki san crveno-belih, ali je realizacija ovog posla i dalje nerealna...

Tomas Fibel

"Da, to je jedan odbrambeni igrač, zove se Fibel Tomas. Mislim da bi on mogao da bude vrlo koristan Crvenoj zvezdi", odgovorio je nedavno Mičel Donald na pitanje da li postoji igrač kojeg bi voleo da vidi u dresu novog šampiona Srbije. 

Izabrane vesti

A odgovorni iz Ljutice Bogdana očigledno pažljivo osluškuju sve što njihovi prvotimci izgovore, jer Tomas Fibel je upravo čovek koji se nalazi na najužoj listi potencijalnih novajlija za sledeću sezonu. I ne samo to. Uprava Crvene zvezde već uveliko pregovara oko dolaska 30-godišnjeg štopera Mordovije, saznaje Sport

Mordovija je nedavno postala ruski drugoligaš kao daleko najslabiji tim Premijer lige, a iskusni francuski internacionalac je slobodan u izboru nove sredine. Olakšavajuća okolnost je ta da mu važeći ugovor sa Mordovijom ističe na kraju juna, tako da bi na stadion „Rajko Mitić“ stigao kao slobodan igrač, što bi klubu omogućilo da određena finansijska sredstva usmeri na dovođenje nekih drugih igrača. 

Mičel Donald ima igrača za Zvezdu: Dovedite Tomasa Fibela! (VIDEO)

Još jedna vrlo važna stvar je ta da se Tomas Fibel podjednako dobro snalazi na obe štoperske pozicije, tako da će Crvena zvezda imati daleko lakši posao da Francuzu dodeli partnera. 

Ipak, najveća želja crveno-belih u srcu odbrane i dalje ostaje - Duško Tošić. Mada je realizacija transfera iz Bešiktaša i dalje nerealna opcija, u Zvezdi se i dalje nadaju da bi mogli da pronađu adekvatan model po kojem bi reprezentativni štoper pojačao poslednju linije odbrane. 

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

Tomas FibelSuperligamordovijaMičel DonaldFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara