""
""

Zvezda ima još jednog napadača

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.01.16. | 09:44

Na prozivci u ponedeljak će se pojaviti i Džošua Parker kojem je istekla pozajmica u Aberdinu

Crvena zvezda u drugi deo sezone ulazi jača za još jednog napadača. Tačnije, na papiru će imati još jednog fudbalera u ofanzivnom delu timu, a da li će joj on nešto značiti na terenu, to je već diskutabilno. Na Marakanu se posle isteka šestomesečne pozajmice u škotskom Aberdinu vratio Džošua Parker.

Izabrane vesti

Reprezentativac Antigve i Barbude je letos na mala vrata napustio Crvenu zvezdu posle serije očajnih igara i prešao u redove škotskog premijerligaša. Ali tamo je uglavnom imao epizodnu ulogu, ulazio je sa klupe i Aberdin je odlučio da ne produži pozajmicu već da nađe neko drugo pojačanje u napadu.

Parker će se pojaviti na prozivci u ponedeljak u 11.00 časova s obzirom da im još godinu dana ugovora sa crveno-belima. U Zvezdi ne računaju na njega za nastavak sezone već će opet pokušati da mu nađu klub. Prodaja ili pozajmica, svejedno.

U međuvremenu, parker je za ostrvske medije pričao o Marku Grujiću koji je realizovao transfer u Liverpul.
„Fudbal je za njega sve! Veliki transferi ili veliki klubovi njega ne dotiču mnogo jer je on tiha osoba sa toliko samopouzdanja da to nigde nisam video, ali i ne okleva da pohvali druge. Marko može da igra u bilo kojem timu, u bilo kojoj ligi čak i sada kada ima 19 godina. Njemu prilagođavanje nije potrebno jer je svestran igrač, u stanju je da diktira tempo kako njemu odgovara. On je praktično beli Pol Pogba zbog svoje građe i sposobnosti da kontroliše igru. Očekujem da će biti jedan od najboljih veznih igrača na svetu jednog dana, u to ne sumnjam“, nahvalio je Parker saigrača iz Zvezde.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaDžošua ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara