"Pogled na Topčidersko brdo i stadione Zvezde i Partizana"
"Pogled na Topčidersko brdo i stadione Zvezde i Partizana"

Zvezda i Partizan ne odbacuju unapred Karadžićevu ideju

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.03.13. | 14:53

Slede konsultacije na najvišem nivou crno i crveno-belih

 

Pogled na Topčidersko brdo i stadione Zvezde i PartizanaInicijativa predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da se prodajom stadiona Crvene zvezde i Partizana finansira izgradnja nacionalnog igrališta na kojem bi potom igrali beogradski večiti rivali, ali i reprezentacija digla je veliku prašinu u srpskoj javnosti, ali ni u Ljutice Bogdana ni u Humskoj ne odbacuju unapred ovaj predlog.

Izabrane vesti

Međutim, daleko od toga da to znači da su za ideju Tomislava Karadžića.
Crvena zvezda će zvaničan stav zauzeti na narednoj sednici Upravnog odbora. Dakle, u ponedeljak“, kratko je za MOZZART rekao potpredsednik Zvezde zadužen za finansije Nebojša Čović ne želeći da otkrije kakav je njegov lični stav po pitanju deobe stadiona.

Sličan odgovor dobili smo i u Humskoj.
Iz izjave predsednika FSS Tomislava Karadžića datoj medijima nemoguće je saznati potrebne detalje o ideji koju predlaže. A oni su nam neophodni da bismo izašli sa svojim stavom po tom pitanju. Takođe, pre nego što to učinimo planiramo da se sastanemo sa ljudima iz SD Partizan i tek onda se odredimo prema Karadžićevoj ideji“, preneo je portparol Partizana Nenad Danilović reči generalnog sekretara Darka Grubora.

Karadžić je, podsetivši da je samo pitanje dana kada tereni večitih rivala neće moći da isprate uslove UEFA, predložio da se njihova imovina proda, da se polovina novca vrati crno i crveno-belima, a od ostatka da se izgradi Nacionalni stadion na kojem bi igrali i Zvezda i Partizan i reprezentacija Srbije.

Strogo materijalno posmatrano, ne deluje kao loša ideja, ali sumnjamo da bi se navijači najljućih rivala saglasili sa ovom idejom. Opet, obzirom na sve težu situaciju u fudbalu uopšte sigurno je da bi i jednima i drugima dobro došla finansijska injekcija od nekoliko desetina miliona evra.

Međutim, to bi samo kratkoročno rešilo nagomilane probleme, a na duže staze... Veliko je pitanje u kom pravcu bi večite odvela realizacija Karadžićevog predloga.


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko GruborNacionalni stadionFK PartizanSrbijaSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara