""
""

Zvezda dovodi bivšeg štopera Intera i Đenove

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.13. | 09:37

Nekadašnji đak crveno-belih Ivan Fatić vraća se na Marakanu posle šest godina provedenih u Italiji, tvrdi Blic

Crvenoj zvezdi su najpotrebnija pojačanja u odbrani, pogotovo na štoperskim pozicijama, a izgleda da jedna takva akvizicija već stiže. Blic  tvrdi da je klub sa Marakane dogovorio dolazak Ivana Fatića. Reč je o 24-godišnjem crnogoroskom štoperu koji može da igra i na poziciji levog beka, rođenom u Pljevljima, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali je sa 17 godina napustio Marakanu i preselio se u švajcarski Kijazo 2006. godine. Ubzo je postao član italijanskog Kjeva, gde su ga spazili skauti slavnog Intera iz Milana i doveli ga na Đuzepe Meacu 2007. godine.

Izabrane vesti

U italijanskom klubu je igrao za mlađe kategorije, bio je prebačen i u prvi tim, ali nikada nije zvanično debitovao za Neroazure u Seriji A. Posle dve neuspešne pozajmice u Vićenci i Salernirtani, otišao je 2009. godine u Đenovu u sklopu transfera Tijaga Mote i Dijega Milita u Inter. U Đenovi je za jednu sezonu odigrao 10 mečeva u Seriji A i postigao jedan gol, da bi u leto 2010. otišao na pozajmicu u Ćezenu.

Potom je 2011. prešao u Kjevo, ali se ni tamo nije snašao, pa su usledile pozajmice u Empoli, Veronu i Leće u kojem je proveo prošlu polusezonu. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao šest mečeva.

On bi u Zvezdi zauteo upražnjeno mesto nastalo odlascima Spajića, Maksimovića, Pantića i Mikića

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaIvan Fatićpripreme 2013SrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara