""
""

Bivši fudbaler Vojvodine robija zbog droge u Brazilu

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.16. | 09:00

Sećate li se Marsela Pleča?

Nekadašnji defanzivac Vojvodine, ali i bundesligaša Menhengladbaha i Kajzerslauterna, Marselo Pleč (40), uhapšen je u rodnom Brazilu sa više od 793 kilograma marihuane?! 

Izabrane vesti

Fudbaler koji je odigrao preko 110 mečeva u Bundesligi u periodu 2001-2006, a pred kraj karijere jednu sezonu nosio i dres novosadskog superligaša, priveden je od strane specijalnih snaga brazilske vojne policije u gradu Toledo u prepublici Parani. Pleč je bio u jednom od kamiona koji su prevozili drogu, tačno 854 kesa marihuane, prenosi nemački Bild.

Nekadašnji fudbaler iz Bundeslige je odmah uhapšen, a incident se dogodio pre deset meseci. Njegovi saigrači iz igračkih dana su šokirani ovom informacijom.
„Nisam očekivao ovako nešto, niti sam čuo da je neki fudbaler imao sličnih problema. Nadam se da će Marselo biti oslobođen i da će se istragom utvrditi da je nevin“, istakao je Marcel Viček, njegov saigrač iz Menhengladbaha.

Mihael Klinkert, takođe saigrač iz Borusije, ne može da poveruje.
„Zapanjen sam. Možda je bio na lošem mestu u loše vreme“, nada se Klinkert.

Inače, Marselo Pleč je završio profesionalnu karijeru u Brazilu 2011. godine, nakon čega je započeo fudbalsku penziju kao uzgajivač svinja u nekom mestu na granici sa Paragvajem. Od prasića se, međutim, očigledno nije živelo dovoljno dobro...

(FOTO: MN press) 


tagovi

Borusija MenhengladbahmarihuanaNemackauhapšenFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara