""
""

Zvezda bira, tri opcije u igri: Đurovski, domaći trener ili stranac?

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.05.17. | 14:17

Zvezdan Terzić o izboru za (novog) trenera, prednostima i manama

Iako je posle finala Kupa Srbije, izrazio želju da Boško Đurovski ostane trener Crvene zvezde i za narednu sezonu, generalni direktor Zvezdan Terzić je danas više rezervisan kada je ta mogućnost u pitanju.

Izabrane vesti

Đurovski je došao kao privremeno rešenje da završi sezonu, video se neki pomak u igri Crvene zvezde pod njegovom komandom, ali je pitanje da li je to dovoljno da dobije novi ugovor i poverenje da povede Crvenu zvezdu i u narednu sezonu.
„Sa Boškom ćemo tek da sednemo. Da je uzeo kup ne bismo imali dilemu, a na kraju će odluku da donese Upravni odbor“, rekao je Zvezdan Terzić danas novinarima na Marakani.

Zvezdin čelnik tvrdi da su u igri i druge opcije.
„Razgovaraćemo i sa drugim trenerima, jer mi imamo obavezu samo prema Crvenoj zvezdi. Mnogo trenera se nudi, mnogi treneri se razmatraju. Ima među njima stranaca, ali ja sam više za domaću opciju“.

Terzić nije za dovođenje nekog inostranog stručnjaka.
„Nemamo mnogo vremena, teško stranac može da se snađe u ovakvom ludilu. Kako će, taj čovek, da prihvati kada vidi da nemamo teren sa veštačkom travom. Razmatra se stranac, ali moja je želja da bude domaći trener. Taj neko će morati da prihvati pravila igre: i da juri titulu i da na terenu ima dva ili tri klinca i isto toliko na klupi“, istakao je Terzić

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaBoško Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara