"Božo Đumić"
"Božo Đumić"

Zvanično: Đumić zamenio Gagića u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.02.15. | 13:15

Centar je potpisao ugovor na dve i po godine

Božo ĐumićPartizan je pronašao centra koji će zameniti Đorđa Gagića. Njegovo ime je Božo Đumić, koji je sa srpskim šampionom potpisao ugovor na dve i po godine.

On je još u petak počeo da trenira sa prvim timom.
Prezadovoljan sam i presrećan što sam potpisao ugovor sa Partizanom. Mnogo mi znači da je tako jedan veliki klub uputio poziv za mene, to je velika sreća. Saigrače sam upoznao već prvi dan. Odmah, od prvog susreta su me prihvatili, pomogli mi, sve je sasvim u redu od samog početka. Želim da napredujem, daću sve od sebe, a vreme će pokazati. Moje ambicije se poklapaju sa ambicijama kluba i želim da pružim što više da pomognem timu da ih ispuni“, istakao je Đumić prilikom stavljanja parafa na ugovor.

Izabrane vesti

Ima 23 godine, visok je 208 centimetara pre Partizana je nastupao za kruševački Napredak i Junior iz Novog Sada. U dosadašnjem toku Košarkaške lige Srbije je na 12 utakmica imao po 10,8 poena, 4,5 skoka za dvadesetak minuta na terenu. Bio je član kadetske i juniorske reprezentacije naše zemlje na Evropskim prvenstvima 2008, odnosno 2010.

Đumić je odabrao broj 14.

(FOTO: MNPressphoto)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaĐorđe Gagićbožo đumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara