""
""

Zvanično: Napoli potpisao Reinu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 19:16

Napolitanci završili transfer španskog golmana koji je potpidsao ugovor na tri godine

Napoli je dobio i drugo pojačanje ovog leta! Ugovor sa Napolitancima je danas potpisao iskusni španski golman Pepe Reina. On je prošao lekarske preglede i parafirao trogodišnju vernost sa klubom sa juga Italije.

Izabrane vesti

Reina dolazi bez obeštećenja, pošto mu je Bajern izaašao u susret da sporazumno raskinu ugovor. On je prošlog leta pojačao Bavarce kao alternativa Manuelu Nojeru, ali je doživeo tešku povredu kolena i propustio veći deo sezone.

S obzirom da je Bajern nedavno doveo Ulriha iz Štutgarta kao podršku Nojeru, Reina im nije bio potreban i pustili su ga bez obeštećenja u Napulj.

Reina je već branio za Napoli u sezoni 2013/14 kada je kao izričita želja Rafe Beniteza došao na jednogodišnju pozajmicu iz Liverpula. Iako je španski stručnjak napustio klub i preselio se u Real, Reina je očigledno ostavio sjajan utisak u Napulju, pa su se ponovo odlučili za nejga.

Pre njega, Napoli je u ovom prelaznog roku doveo Empolijevog plejmejkera Mirka Valdifjorija, a treće pojačanje bi mogao da bude Alan iz Udinezea za kojeg klub sa Friulija traži 15.000.000 evra. 


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Pepe ReinaNemackaNapoliItalijaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara