""
""

Zvanično: Đaletić vodi Budućnost

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 19:39

Čelnici Budućnosti povukli su ovaj potez razočarani porazima kluba od Mega Leksa u polufinalu Plej-ofa ABA lige

Kako je Mozzart Sport već izvestio, na klupi podgoričke Budućnosti došlo je do promene trenera, druge u ovoj sezoni. UO kluba je raskinuo saradnju sa dojučerašnjim šefom stručnog štaba Lukom Pavićevićem i na to mesto postavio prvog saradnika Igora Đaletića.

Izabrane vesti

Čelnici Budućnosti povukli su ovaj potez razočarani porazima kluba od Mega Leksa u polufinalu Plej-ofa ABA lige.

Podsećanja radi, ekipu je, na početku sezone, vodio Igor Jovović, potom je preuzeo Luka Pavićević i Budućnost je regularni deo sezone završila na liderskoj poziciji ABA lige. Zatim su usledili porazi od Mege kojim su srušeni snovi o Evropi i usledila je nova promena.

Novi trener Igor Đaletić imaće zadatak da Budućnost dovede do šampionske titule u crnogorskoj ligi.
Pre svega dugujem zahvalnost rukovodstvu kluba koje mi je ukazalo poverenje. Naš cilj je šampionska titula u domaćoj ligi. Crnogorsko takmičenje je malo specifično jer zahteva da u rosteru imamo trojicu mladih igrača, odnosno jednog na parketu. Bez obzira što znamo šta znači Budućnost u regionalnim okvirima neće nam biti lako. Imaćemo konkurenciju pre svega u Mornaru iz Bara koji nam je zadavao probleme i u Kupu. Ipak, učinićemo sve da odbranimo renome i čast Budućnosti“, rekao je Đaletić za MOZZART Sport.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Jadranska ligaIgor ĐaletićCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara