""
""

Zuniga završio s Napolijem: Ne daju treneru da me ubaci u igru

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 16:02

Kolumbijac u januaru definitivno napušta San Paolo

Fudbaler Napolija Huan Kamilo Zuniga rekao je danas da uprava kluba ne dozvoljava treneru Maurisiju Sariju da ga uvede u igru, iako je u potpunosti spreman.

Izabrane vesti

Reprezentativac Kolumbije u prethodne tri sezone imao je dosta problema sa povredama zbog čega je odigrao samo 13 mečeva u Seriji A.
"Prvo želim da kažem da sam dobro. Treniram, ali ne igram jer nisam u planu kluba i uprave. Ovo što mi se dešava je krajnje čudno, nisam čak ni na klupi. To je odluka kluba, a ne trenera, koji je tek došao", rekao je Zuniga za El Tijempo.

On je dodao da je razgovarao sa sportskim direktorom Kristijanom Ðuntolijem, koji mu je rekao da klub čeka januarski prelazni rok.
"Lakše bi mogli da me prodaju da igram. Ovako mogu samo da treniram dobro i januar dočekam spremno. Takmičio sam se na Kupu Amerike i bilo je dobro. Želim da igram i pronađem klub, koji će verovati u mene", poručio je Zuniga.

On je u Napoli došao 2009. godine iz Sijene, a prethodno je igrao za Atletiko Nasional. Za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 62 utakmice i postigao jedan gol.

(foto: Action Images)


tagovi

Serija ANapoliKamilo ZunigaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara