"Herardo Martino i Nejmar"
"Herardo Martino i Nejmar"

Zubizareta: Uopšte ne brinemo, Martino zna kako treba sa Nejmarom

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.13. | 13:46

"Ako nema Mesija, to ne znači da on automatski mora da igra. Nejmar će dugo godina biti u Barseloni, a ne samo narednih par utakmica", rekao je direktor Barselone

Herardo Martino i NejmarSportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da trener Herardo Martino na pravi način "uvodi" Nejmara u formu, pošto Brazilac još mora da se navikne na evropski fudbal, a ima i problem sa manjkom kilograma.
"Ako nema Mesija, to ne znači da Nejmar automatski mora da igra. Nejmar će dugo godina biti u Barseloni, a ne samo narednih par utakmica. Kada bude 100 posto spreman, gledaćemo ga više na terenu", rekao je Zubizareta španskim medijima.

Podsetimo, Barselona je letos dovela Nejmara iz Santosa za 57 miliona evra.
"Dobro poznajemo Nejmarove kvalitete. Ima brzinu, preciznost i dobar je u situacijama 'jedan na jedan'. Ipak, ima još igrača u timu sa sličnim karakteristikama. Primetno je da Nejmar ima veliku želju da napreduje", dodao je Zubizareta.

Izabrane vesti

Ekipa Barselone je u nedelju uveče, uz dosta problema u gostima došla do pobede nad Malagom od 1:0. Nejmar je šansu da uđe dobio u 63. minutu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andoni ZubizaretaEvropaHerardo MartinoNejmarPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara