""
""

Žorž Žezus oduševljen Fejsom i nada se poklonu od Anderlehta

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.11.13. | 23:50

Trener Benfike posle pobede u Briselu istakao tandem srpskih vezista, a nada se da će Belgijanci odoleti u poslednjem kolu u Pireju

Sve o čemu su u Benfiki maštali, večeras se i ostvarilo. Pobedili su u Briselu, Olimpijakos je poražen u Parizu i sada lisabonski Orlovi ipak imaju šanse da se nađu u osmini finala Lige šampiona. Za to će im biti potrebno da u poslednjem kolu savladaju PSŽ u Portugalu, ali i da Anderleht odoli u Pireju jer bi pobeda Olimpijakosa značila i kraj svih Benfikinih nada.
„Večerašnji cilj je ispunjen, ali konačni nije. Imamo Ligu Evrope u džepu, ali se nadamo i osmini finala Lige šampiona. Olimpijakos nije mnogo bolji od Anderlehta koji ima kvalitet i defanzivnu strukturu da odoli u Pireju. Ipak, prvo mi moramo da odradimo naš deo posla, a neće biti nimali lako jer ćemo igrati protiv jednog od najboljih timova Evrope. Fejsa me večeras oduševio. Savršeno se razume sa Matićem u tandemu i drago mi je što su sada počeli da igraju zajedno i u reprezentaciji Srbije. Čine savršen defanzivni blok na sredini terena, a večeras se videlo da mogu da budu i korisni u ofanzivi“, rekao je trener Benfike Žorž Žezus posle meča protiv Anderlehta.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)
 


tagovi

BenfikaEvropaLiga šampionaLjubomir FejsaNemanja MatićPortugalŽorže Žezus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara