"Sigurno se slavi i u Pazaru"
"Sigurno se slavi i u Pazaru"

Zmajevi pretili dimom, Pazarci uzvratili vatrom

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.11.13. | 19:50

Filip Arsenijević prekinuo inicijativu Voždovca i spakovao bodove gostima

Sigurno se slavi i u PazaruNije tajna da je Novi Pazar verovatno najteže gostovanje u Superligi, ali su Plavi u 12. kolu prvenstva konačno uspeli da pokažu da ne igraju samo na krilima domaćih navijača. Na gostovanju kod Voždovca minimalac od 0:1 (0:0) i prvenac na strani.

Iako je Voždovac većim delom utakmice bio bolji tim na terenu, imao više od igre, ali ne i mirnoće i znanja da pronađe način da raspoloženog Miloša Budakovića baci na kolena. Skidala je jedinica Pazara svaki preteći šut i držala saigrače u igri. Dovoljno dugo da Plavi dočekaju svojih pet minuta.

Izabrane vesti

Miloš Marković je prodro po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a Zmajevi su Nemanji Arsenijeviću ostavili dovoljno vremena i prostora da prihvati loptu, zagradi se i smesti je iza leđa Nikole Perića.

Pogodak gostiju nije prekinuo nalete Voždovčana, ali su Pazarci već stekli luksuz da mogu da se povuku i oforme zid pred Budakovićem, čija je mreža ostala netaknuta, pa su se Plavi progurali do deobe šestog mesta na tabeli sa Spartakom.
"U prvom delu igre Voždovac je bio brži i agresivniji. U nastavku smo uspeli da ih zaustaivmo tamo gde su najopasniji. Tačnije kod Babovića i Karaklajića, koji je u prvom poluvremenu bio opasan, a u nastavku smo ga neutralisali. Meni je fascinantno da ovaj tim  koji je sastavljen osam dana pred početak prvenstva beleži ovakve rezultate. A bićemo sve bolji", rekao je šef struke Pazaraca Milan Milanović.

Voždovcu se pak ponovio meč sa Spartakom od pre dve nedelje. I tada su Zmajevi bili bolji, ali su ostali kratkih rukava.
"Preslikana utakmica kakvu smo igrali protiv Spartaka. Imali smo dve odlične šanse u prvom poluvremenu, ali ih nismo realizovali. To je problem koji nas prati već dugo. Izgleda da igramo bolje na strani nego kod kuće. Pazarci su stigli do gola iz greške naše odbrane. Više su želeli pobedu", nezadovoljan je bio Nenad Lalatović.

VOŽDOVAC – NOVI PAZAR 0:1 (0:0)
/Arsenijević 60/

Voždovac: Perić, Jašić, Stojković (od 25’ Vasiljević), Lalić, Đorđević, Micić (od 64’ Milovanović), Sekulić, Karaklajić, Babović, Obradović, Đilas (od 58’ Veljović);

Novi Pazar: Budaković, Marković, Vuković, Lazarević, Protić, Mutavdžić, Jevtović, Arsenijević (od 92’ Đorđević), Rusmir, Jelić (od 77’ Vidaković), Kecap (od 73’ Obradović).

(FOTO: Star Sport, arhivska)


tagovi

Nemanja ArsenijevićFK Novi PazarSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara