Zlatna rezerva među Vukovima: Raul Himenez za samo 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 08:32

Plata - milionče

Opet radi veza Žorž Mendes - Nuno Espirito Santo. Skoro da ne može da se završi nijedan posao u Vulverhemptonu, a da superagent i trener povratnika u Premijer ligu nisu u njega uključeni. Niz fudaberala koji su iz portugalskog prvenstva stigli na Molino nastavio je - Raul Himenez.

Reprezentativac Meksika postao je novi napadač Vukova. Za početak na pozajmicu, koju će Englezi platiti 3.000.000 evra, a u ugovoru je opcija po kojoj će narednog leta moći da ga otkupe po ceni od 38.000.000 evra. Plata 27-godišnjeg špica biće okruglo 1.000.000 i on bi trebalo da bude od velike koristi Vulverhemptonu u pokušaju da zadrži elitni status.

Izabrane vesti

U Premijer ligu Raul Himenez stiže posle tri sezone u Benfiki, gde se profilisao kao zlatna razerva, što najbolje ilustruju brojke. Dao je 31 gol, od toga 19 posle 70. minuta, 14 ulazeći s klupe, a šest puta su baš njegovi hici doneli Orlovima pobede, pa je na Lužu dobio nadimak Anđeo čuvar. Vulverhemptonu će se priključiti po okončanju Prvenstva sveta, gde se sa Meksikom takmiči u Grupi F, sa Nemačkom, Švedskom i Južnom Korejom, a u međuvremenu će dobiti radnu dozvolu, što neće biti problem, jer je skupio 63 utakmice za reprezentaciju.

U međuvremenu, Vulverhempton je prodao napadača Benika Afobea Stouku.


tagovi

Raul HimenezLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara