"Andrija Živković"
"Andrija Živković"

Živković bi pomirenje s novinarima: Žao mi je zbog svega...

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.09.15. | 09:56

"Bila mi je vruća glava posle utakmice, a svi novinari koji me poznaju dobro znaju da nisam takav čovek i da je moja reakcija bila ishitrena", pravda se napadač Partizana

Andrija Živković

Prvo su ga novinari okovali u zvezde. Zasluženo, jer se sa omladincima popeo na krov sveta, pa su ga izabrali i za najboljeg fudbalera Superlige u julu, ali opet, čim je došla jedna lošija partija u 149. večitom derbiju, Andrija Živković se naljutio i otvorio front sa “sedmom silom”.

Izabrane vesti

Posle nekoliko dana uvideo je mladi fudbaler Partizana da je pogrešio što se brecnuo, pa je poslao poruku medijima da je za njega ceo nesporazum arhiviran i da bi voleo da ponovo ima tretman kakav je imao do sukoba, nakon meča sa AZ Alkmarom.
“Bila mi je vruća glava posle utakmice, a svi novinari koji me poznaju dobro znaju da nisam takav čovek i da je moja reakcija bila ishitrena. Žao mi je zbog svega i krivo mi je što je tako ispalo. Nadam se da posle ove moje izjave nastavljamo dalje sa korktnom sradnjom, kao što je to bio slučaj pre utakmice sa Alkmarom”, izjavio je za Novosti prvotimac srpskog šampiona.

FOTO:  Star Sport  


tagovi

FK PartizannovinariAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara