""
""

Žinola nije imao srčami udar, ali je morao na bajpas

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.16. | 16:44

Operaciju je izveo jedan od najuglednijih francuskih kardiohirurga Žil Drajfus koji je i demantovao prvobitna pisanja medija o srčanom udaru

Legendarni francuski fudbaler David Žinola nije doživeo srčani udar, ali je morao da bude operisan zbog problema sa krvnim sudovima. Njemu je danas ugrađen četvorostruki bajpas, a u bolnicu je primljen u četvrtak u Monaku. Operacija je trajala pet i po sati.
“Pozdrav celom svetu, nikada nisam bolje spavao. Dobro se osećam, samo mi je potreban odmor. Hvala svima na neverovatnoj podršci“, stoji u poruci na Tviter profilu Žinole.

Izabrane vesti

Operaciju je izveo jedan od najuglednijih francuskih kardiohirurga Žil Drajfus koji je i demantovao prvobitna pisanja medija o srčanom udaru.
“On se ne seća šta se desilo, ali se dobro oseća. Razgovarali smo i ne postoji neurološko oštećenje“, rekao je  profesor Drajfus za lokalni list Matin iz Nice.

David Žinola je svega 17 puta bio reprezentativac Francuske, ali je zato bio obožavan u Engleskoj kao jedan od najboljih fudbalera koji je tokom 90-ih godina stigao na Ostrvo.

U poslednje vreme radio je kao TV komentator, a tokom popodneva na socijalnim mrežama dobio je gomilu želja za brzo ozdravljenje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaPremijer ligaPari Sen ŽermenLiga 1FrancuskaEvropaDavid Žinola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara