""
""

Žezusa ne brine eventualni odlazak Matića: Za sve sam našao rešenje, pa ću i za njega (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.01.14. | 13:45

"Bitno je da se predsednik kluba i ja složimo oko toga ko bi mogao da dođe kao pojačanje", poručio je trener Benfike

Januarski prelazni rok nije još valjano ni počeo, a nove priče o mogućem odlasku Nemanje Matića samo se nižu. Iako i ptice na grani znaju da bi Žoze Murinjo vrlo rado voleo da ponovo vidi ponajboljeg srpskog fudbalera u dresu Plavaca, trener lisabonskih Orlova Žorž Žezus rekao je za portugalski O'Žogo da uopšte ne razmišlja o početku prelaznog roka i činjenici da bi mogao da ostane bez prve zvezde.
"Bilo da Matić ili neki drugi igrač napusti klub, siguran sam da ću pronaći pravo rešenje, kao što sam to činio godinama unazad. Mi nećemo pošto-poto prodavati nikoga, ali ako igrač smatra da će mu bolje biti u nekoj drugoj sredini, mi tu ništa ne možemo. Bitno je i da se predsednik kluba i ja složimo oko toga ko bi mogao da dođe kao pojačanje", poručio je Žezus i tako zagolicao maštu Plavaca, koji s nestrpljenjem iščekuju Matićev povratak.

Odlazak srpskog veziste svakako bi bio ozbiljan udarac za klub koji želi da konačno prekine "prokletstvo finala" i osvoji neki trofej.
"Više me ne zanima gde je Benfika bila prošle sezone i šta je sve uradila, jer nismo osvojili ništa. Nama je potrebno da osvojimo neki trofej, ne samo da dolazimo do finala. Prošle sezone smo ostvarili pregršt pobeda, a nismo osvojili ništa. Sada želimo da se to promeni", zaključio je Žezus.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

BenfikaŽorže ŽezusPortugalNemanja MatićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara