""
""

Žervinjo se javio iz Kine, ni reči o novom klubu: Sviđaju mi se stadion, grad i more

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.16. | 15:45

Reprezentativcu Obale Slonovače će posle propalog posla sa Đijangsuom i obećanim ugovorom od čak 8.000.000 evra po sezoni morati da se zadovolji sa „samo“ pet miliona na godišnjem nivou, uz bonuse u trenutku kada potpiše ugovor

Dojučerašnji krilni napadač Žervinjo okrenuo je novi list u karijeri i posle 11 godina u Evropi, od toga dve i po u Romi, odlučio se za veliki korak i odlazak u kineski Hebej u transferu vrednom 16.000.000 evra, uz određene bonuse koji će pripasti Vučici. 

Izabrane vesti

Reprezentativcu Obale Slonovače će posle propalog posla sa Đijangsuom i obećanim ugovorom od čak 8.000.000 evra po sezoni morati da se zadovolji sa „samo“ pet miliona na godišnjem nivou, uz bonuse u trenutku kada potpiše ugovor. 

Žervinjo je danas i zvanično predstavljen u novom klubu, gde će svlačionicu deliti sa srpskim vezistom Nenadom Milijašem, a interesantno je da doskorašnji fudbaler Rome nijednu reč nije rekao o novom klubu. Znate već, bar one floskule - "došao sam u veliki klub", "drago mi je da sam ovde"... Ništa. 

Evo i koji su bili prvi Žervinjovi utisci po dolasku u gradić udaljen oko 300 kilometara od Pekinga. 
"Jako sam oduševljen gradom. Jako sam srećan što se vraćam na stadion Ćinhuangdao, na kojem sam igrao na Olimpijskim igrama 2008. godine sa reprezentacijom Obale Slonovače. Takođe, jako mi se sviđa i more, prelepo je", bilo je sve što je Žervinjo rekao. 

Zanimljivo, zaista...

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŽervinjoSerija ARomaKinaItalijaHebejEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara