Ženo, šta uradi?! Pakao Jana Rajta i priča o bivšoj supruzi, dugovima i izgubljenim peharima

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 19:53

Legendarni fudbaler Arsenala je ostao bez raznih suvenira koji su prodati na aukcijama u vrednosti od 7.000.000 funti

To što može bivša žena da uradi, niko ne može… To je na svojoj koži osetio i legendarni fudbaler Arsenala Jan Rajt. Naime, kako piše tabloid San, Rajt je ostao bez kolekcije suvenira i stvari koje je stekao ili osvojio tokom bogate igračke karijere. A sve zbog dugova koje je njegova bivša supruga napravila prema vlasniku jednog skladišta u američkom gradu Orlandu na Floridi.

Pored ostalog, tu su potpisani i nepotpisani dresovi koje je Rajt dobio ili zamenio, trofeji za golove meseca, čak i primerci njegove autobiografije… Sve zajedno oko 500 predmeta. I to sve se našlo na aukcijima i prodato je za ukupnu sumu od neverovatnih 7.000.000 funti (7.990.000 evra).
“Ovo je baš tužna situacija. Tolike godine sam sakupljao sve te suvenire, čuvao ih i onda se cela ta kolekcija pojavi negde u Americi i proda na aukciji”, rekao je Rajt za San.

Izabrane vesti

Rajt je oženio Deboru 1993. godine, a razveli su se 11 godina kasnije.

U toj “izgubljenoj kolekciji” nalazi se i Rajtov dres sa brojem 185 na leđima koji je napravljen kada je oborio klupski rekord kada su u pitanju postignuti golovi. To je bilo na utakmici sa Boltonom 1997. godine.
“Kupujem fudbalske dresove i zapao mi je za oko dres na kojem je pisalo ‘Hvala 185’. Momak koji ga je prodavao mi je rekao da kupuje stvari iz skladišta i da je na jednoj takvoj aukciji prodavala i bivša supruga Jana Rajta”, rekao je jedan od anonimnih kupaca za San.

Legendarni fudbaler Arsenala priznao je da je posebno bio emotivno vezan za dres reprezentacije Engleske koji je svojevremeno nosio njegov sin Šon Rajt Filips.

Tokom 16-godišnje profesionalne karijere Jan Rajt je igrao za Kristal Palas, Arsenal, Vest Hem, Notingem Forest, Seltik i Barnli.

Foto: Action images


tagovi

Jan Rajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara