"Žervinjo, Guarin i Luiz Adrijano"
"Žervinjo, Guarin i Luiz Adrijano"

Zemljotres u Kini: Posle Adrijana stiže Guarin, čeka se Žervinjo - ceo posao vredan više od 50.000.000!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.16. | 14:35

Strašan napad se rađa na Dalekom istoku

Žervinjo, Guarin i Luiz AdrijanoKinezi u transu! Đijangsu je izazvao tektonske poremećaje na fudbalskoj pijaci. Navikli smo, doduše, da na Dalekom istoku novčanice lete kao konfete, ali ne da jedan izdvoji ovolike pare i u najmnogoljudniju zemlju sveta dovede ovako moćan trio. Istina, nije sve još završeno, ali izgleda da je Đijangsu na dobrom putu da navijačima da povoda za vlažne snove, jer je posle potpisivanja ugovora sa Luizom Adrijanom dogovorio i dolazak Fredija Guarina, pa se samo čeka da i Žervinjo krene sa kolegama iz Serije A.

U sve skupa poslu vrednom 50.000.000 evra ako tu računamo novac koji će Kinezi dati za obeštećenje i plate pomenutog trozubca i to samo za prvu godinu!

Izabrane vesti

Adrijano je, podsetimo, koštao 14.000.000 evra, a u 2016. godini će zaraditi 6.000.000. Guarina će Inter, objavljuje danas Gazeta delo Sport sa vinjetom "gotovo", naplatiti 15.000.000 evra, uz tri miliona na ime bonusa, a Kolumbijac će u Kini imati godišnju platu od 7.500.000 evra neto. Ne računamo tu bonus za samo potpisivanje ugovora. Guarin je, inače, isprva odbio da se preseli na Daleki istok, dvoumio se i Adrijano, koji je popustio posle razgovora sa trenerom Đijangsua Danom Petreskuom. Ujedno poslužio i kao mamac za Guarina.

Pod uslovom da sve protekne prema planu, a Gazeta navodi da će sve biti gotovo do četvrtka, Đijangsu se baca na Žervinja. Njegov odgovor se očekuje već koliko sutra. Ponuda je jasna - 8.000.000 po sezoni za trogodišnji ugovor.l Roma je već prihvatila obeštećenje od 10.000.000 evra.

Kineski fudbal. U napadu Guarin, Žervinjo, Luiz Adrijano. Većina evropskih klubova može samo da zavidi.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŽervinjoSerija Ameđunarodni fudbalLuiz AdrijanoKinaItalijaInterFredi GuarinEvropaĐijangsu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara