""
""

Zemanova pravila: Nećeš na klupu, pravac tribine! Peskara u Empoliju igrala bez rezervnog golmana

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.10.17. | 13:10

Golman Peskare Marko Piljaćeli bio nezadovoljan što ga je iskusni Čeh stavio na klupu za rezervne igrače, pa se pobunio, nakon čega ga nije bilo ni u protokolu na Karlo Kastelaniju

Zdenjek Zeman ne odustaje od svojih pravila kada je u pitanju ofanzivna igra i sastavljenje tima, pa na njegove odluke nemate pravo „žalbe“. Ipak, pred utakmicu između Empolija i Peskare pobunio se rezervni golman gostujućeg tima Mirko Piljaćeli, koji je bio nezadovoljan jer ga je iskusni češki strateg stavio na klupu za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Zeman mu za takvo ponašanje nije oprostio, poslao ga je na tribine, pa su gosti rizikovali i igrali čitavu utakmicu bez zamene za Vinćenca Forilja.

Peskara se nije dobro provela na ovom gostovanju, Foriljo je tri puta vadio loptu iz svoje mreže, a gosti su skliznuli na deveto mesto, iako po opštem mišljenju imaju kvalitet za sam vrh tabele. Atmosfera u svlačionici popularnih Delfina definitivno nije sjajna, a ostaje da se vidi i kakva će biti dalja sudbija Piljaćelija, koji je branio na startu sezone, ali ga je Zeman sklonio sa gola u poslednje tri utakmice, što mu se nikako nije svidelo.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaPeskaraSerija ASerija BZdenjek Zeman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara