""
""

Zemanova Peskara hoće Boaćija - nezgodno je

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.17. | 12:42

"Zvezda bi da ga zadrži, a ima i druge ponude iz inostranstva", kaže sportski direktor Luka Leone

Sportski direktor Peskare Luka Leone vratio se u zemlju posle dužeg putovanja po Evropi gde je pratio različite fudbalere koji su interesantni kao potencijalna pojačanja za taj tim koji je ispao iz Serije A i koji će se sledeće sezone takmičiti u Seriji B.

Leone je išao do Danske, a svratio je i do Hrvatske i Srbije. Gledao je i Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina, a u Beogradu je navodno razgovarao sa Ričmondom Boaćijem.
"Razgovarao sam sa tim momkom. Moramo da vidimo kako će da prođe Latina. Boaći ima visoke ambicije i voleo bi da igra u Seriji A. Crvena zvezda bi ga zadržala, a postoji i interesovanje nekih klubova iz inostranstva. To je veoma nezgodan posao", rekao je Leone za Il Mesađero.

Izabrane vesti

Leon je dodao i da je napravio kontakte sa Kopenhagenom i Brondbijem gde je gledao zanimljive igrače koji igraju na pozicijama štopera, vezista i golmana. 

Sportski direktor tima koji sa klupe predvodi Zdenjek Zeman (bivši trener Zvezde)  ovu rundu proputovanja po Evropi nazvao je "diplomatskom posetom", a uskoro sledi i sastavljanje šoping liste.

Na njoj će se u nekom obliku pojaviti i ime Ričmonda Boaćija.

Do sada se ovaj Ganac povezivao sa Sanderlendom, Votfordom, Lokomotivom...


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaItalijameđunarodni fudbalPeskaraSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara