Zekirhen ne haje za odbranu, golovi su sigurica

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.03.18. | 09:29

Dobre kvote kriju se u nižim ligama Austrije

Niže lige Austrije mogu i te kako dobro da dođu, pogotovo danima kada vlada pustoš na kladilačkom meniju. Stoga, obratite pažnju na dva meča 21. kola treće austrijske lige u grupi Zapad. Bez mnogo filozofije ukazaćemo vam na podatke koji bi mogli da vam koriste. 

Od 14.00 sastaju se Vergl i Zekirhen. I jedni i drugi su bliže opstanku nego nečemu većem. Gosti su tek dva boda iznad opasne zone. Ipak, ovde bismo zaobišli prognozu pobednika i usmerili se na golove. Razloga ima. Mečevi Zekirhena ubedljivo su najefikasniji u dosadašnjem toku prvenstva (prosečno četiri gola), dok otprilike pogodak manje pada na utakmicama Vergla. Očigledno da ni jedni ni drugi ne mare previše za odbranu i tu upravo možete tražiti šansu pri tipovanju. Golovi su sigurica. Domaćin je na 85 odsto mečeva ove sezone igrao 3+, gost na 60, na tri prethodna susreta ovih timova zabeleženi su kečevi uz 3+ i NG - rezultati 3:0, 4:0, 5:0. Hrabri mogu da probaju sa 4+.

Izabrane vesti

Kada je reč o drugom okršaju (Švac - Kicbihel), domaćin je favorit. Gost je nezgodan na strani, remizirao je na šest od osam prethodnih gostovanja, ali pozicija na tabeli, forma i kvalitet su na strani domaćina pa zato predlažemo keca.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:00 3340 AUT3Z Schwaz - Kitzbuhel ki 1 1,90
Ned 14:00 3351 AUT3Z Worgl - Seekirchen ug 4+ 2,10
Ukupna kvota3,99

AUSTRIJA 3 ZAPAD

Foto: Shutterstock


tagovi

Austrija 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara