""
""

Zbog napada na Vazuru: Partizan piše premijeru, ministru i direktorima policije

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.05.16. | 18:51

Crno-beli rešeni da isteraju pravdu na čistac

Prošlo je šest dana od skandala ispred stadiona u Humskoj 1, a o pozadini incidenta u kome je napadnut Miloš Vazura i pripadnici njegovog obezbeđenja još se ništa ne zna. Bar ne javno. Zato su u Partizanu rešili da se obrate nadležnim državnim institucijama, u nameri da stvari isteraju na čistac.

Na sastanku Radne grupe crno-belih, održanom u sredu u popodnenim satima, odlučeno je da se pitanje ataka na generalnog direktora Parnog valjka i članove njegovog obezbeđenja podigne na viši nivo.

Izabrane vesti

MOZZART Sportu je u Partizanu rečeno da će se, ukoliko dotad izgrednici ne budu privedeni licu pravde, crno-beli tokom četvrtka zvaničnim dopisom obratiti premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, ministru unutrašnjih poslova Nebojša Stefanoviću, republičkom direktoru policije Vladimiru Rebiću, kao i direktoru beogradske policije Veselinu Miliću.

Crno-beli istovremeno poručuju da na ovaj način ne žele da dozvole da se napad na generalnog direktora zataška.

Podsetimo, minulog četvrtka trojica navijača Partizana napala su verbalno Miloša Vazuru dok je dolazio na posao, posle čega su prebili njegovog vozača, kao i jednog od telohranitelja. Kompletan incident zabeležile su sigurnosne kamere instalirane na ulazu u klupsku zgradu, na kojima se vide počinioci ovog dela.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMinistar unutrašnjih poslovaMiloš VazuraAleksandar Vučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara