""
""

Zašto Zvezda igra u drugom sastavu? Jer ima takav komfor

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 21:35

Odluka stručnog štaba da protiv Vojvodine izvede na teren rezerviste je deo priprema za Evropu?!

Koliko je jesen bila blistava, toliko je proleće zabrinjavajuće. Crvena zvezda je tri četiri kola pre kraja prvenstva overila titulu, pre svega zahvaljuju bodovnom kapitalu iz prvog dela sezone, ali ne završava prvenstvo u baš najboljem raspoloženju.

Izabrane vesti

Otkako je prekinuta trijumfalna serija, crveno-beli su zabeležili samo dve pobede u sedam utakmica što je izazvalo brigu i nezadovoljstvo sve većeg broja navijača koji se nadaju uspehu u Evropi narednog leta. A ovo proleće nije dobar signal pred kvalifikacije...

Poslednji udarac, Zvezda je dobila od Vojvodine, a velikim delom je takvom ishodu kumovao i sastav u kojem su crveno-beli igrali danas.Šansu su dobili (i nisu je iskoristili) mnogi koji su tokom sezone imali epizodne uloge ili su dobijali šansu na kašičicu. Ipak, u Crvenoj zvezdi ne žale zbog toga što su protiv Vojvodine platili ceh odluci da priliku dobiju drugopozivci.
“Posle početne inicijative Vojvodine, bili smo poluzbunjeni. Posle smo uspostavili balans i bilo je dobro u prvom poluvremenu. U drugom smo bili rastrzani, grešili smo. Osetio se diskontinuitet igara kod pojedinih igrača. Normalno je da posle osvojene titule šansu pružimo igračima sa manjom minutažom, momcima koji su naporno trenirali i bili posvećeni cilju koji smo ispunili. Na kraju krajeva, imamo konfor da u poslednjim utakmicama ukažemo njima šansu, ujedno se pripremajući za Evropu”, rekao je posle meča trener golman u stručnom štabu crveno-belih, Srđan Maksimović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Superligasrđan maksimovićSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara