""
""

Zašto je Šehović odjavio Partizan i izabrao Budućnost? Odlučila je ozbiljnost kluba!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.15. | 13:21

Novi igrač Đetića dao vrzlo zanimljivu izjavu

Bila je podgorička Budućnost nadomak plasmana u Evroligu prošle sezone, ali je tim Igora Jovovića posle 2:0 u polufinalnoj seriji sa Cedevitom dozvolio veliki pad i potpuni preokret Zagrepčana, koji su na kraju zauzeli drugo mesto, iza Crvene zvezde. Međutim, veliki kiks u samom finišu sezone nije sputao čelnike crnogorskog šampiona, koji su za ovu sezonu najavili još jači sastav od prošlosezonskog, a jedno od pojačanja koje je klub potpisao nedavno bio je Sead Šehović.

Izabrane vesti

Šuter koji se nedavno pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana ipak je izabrao Podgoricu, a u intervjuu za podgoričku Pobjedu otkrio je i razlog zbog kojeg je odjavio crno-bele i izabrao Budućnost. 
„Pre svega, prelomna je bila ozbiljnost kluba, ljudi koji ga vode, kompletan projekat koji je učinio da Budućnost napreduje u prethodnom periodu. Naravno, uz šansu da budem tu, blizu svojih, uz brata u timu i porodicu, blizu rodnog grada“, rekao je Šehović za Pobjedu.

Novi bek Đetića ocenio je da klub ima obavezu da nastavi kontinuitet uspeha, pošto je prošle sezone bio u samom vrhu ABA lige.
„Lep je osećaj vratiti se posle četiri godine u klub koji je ostvario veliki rezultatski iskorak. U ABA ligi, Budućnost je blizu samog vrha. Zato ove sezone imamo i obavezu da održimo kontinuitet uspeha. Zadovoljstvo mi je što ću biti tu da pomognem ekipi i očekujem uspešnu sezonu“.

Interesantno, 26-godišnji Sead će u Budućnosti igrati sa starijim bratom Suadom, s kojim je do sada igrao zajedno još i u Bosni na klupskom nivou, pre tačno deset godina. Obojica su, podsetimo, reprezentativci Crne Gore.
„U reprezentaciji smo sarađivali dobro, siguran sam da će tako biti i u Budućnosti. Zato sam srećan što sam pored Suada u timu”.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Sead ŠehovićFK PartizanJadranska ligaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara