""
""

Zašto ideš na preglede od pet sati, ako se nisi dogovorio za platu?!

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.02.17. | 09:59

Martinu Kaseresu o koncu visi angažman u Milanu zbog ogromnih zahteva oko nedeljnih primanja

Jedna od udarnih sportskih vesti prethodnog dana u italijanskoj štampi bila je da je Martin Kaseres proveo više do pet časova na lekarskim pregledima u Milanelu i da je na kraju jedva uspeo da ih prođe, samo dve sedmice pošto to nije učinio u Trabzonu.

Izabrane vesti

I taman kada su se navijači, a sigurno i čelnici Milana ponadali da su dobili toliko traženo, hitno pojačanje na štoperskoj poziciji, Kaseres je sve polio kofom ledene vode. 

Naime, urugvajskom štoperu, koji je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre ravno godinu dana, o koncu visi angažman sa Milanom zbog strašno visokih zahteva na ime nedeljnih primanja! Kaseres zahteva čak 1.500.000 evra za šest meseci, odnosno 62.500 evra sedmično. Ali, u Milanu ne planiraju da mu daju više od 700.000 evra, uključujući i bonuse na ime određenog broja odigranih utakmica u dresu Rosonera. 

I Kaseresu ne bi ovo bio prvi put da mu transfer propadne zbog nerazumnih želja po pitanju plate. Tako mu je bilo nedavno u Kristal Palasu, dok je Trabzon bio voljan da mu ispuni sve želje, s tim što se kasnije otkrilo da Kaseres nije dovoljno zdrav da bi potpisao ugovor. 

Milan se sada nalazi u ozbiljnom problemu, jer zbog povreda u timu nema Matije De Šilja, Davida Kalabrije i Luke Antonelija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanMartin KaseresItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara